Naar hoofdinhoud Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu

Jouw favoriete vacatures

Klik op onderstaande functietitel(s) voor meer informatie over deze vacature(s). Je kunt dan ook direct solliciteren.

  Werktijden en verlof

  Om het maximale uit jezelf te halen is de balans tussen werken en leven belangrijk. Daarom hebben we flexibele werktijden, mogelijkheden voor parttime werk en goede verlofregelingen.

  Man op het Maasvlakte-strand, foto van Arnoud Verhey

  Werktijden

  Fulltime werken betekent 36 uur per week werken aan de stad. Je hebt de ruimte om die uren zelf in te delen. Bijvoorbeeld in 4 x 9 uur: vier langere dagen en één dag in de week vrij. Of je werkt 5 x 8 uur, met eens in de twee weken een vrije dag of je bouwt compensatie-uren op. In de meeste functies werk je minimaal 32 uur. Maar er zijn ook parttime mogelijkheden om aan de slag te gaan met onderwerpen waar jij van bent en van wilt zijn.

  Vakantie

  Werk je fulltime, dan heb je in totaal 20 betaalde vakantiedagen. Je kunt extra verlof kopen, als je meer ruimte nodig hebt. Jarenlange inzet wordt beloond: na je vijfenveertigste krijg je elke vijf jaar een extra vakantiedag.

  Verlofregelingen

  Combineer je jouw werk met zorgtaken of opleidingen, dan zijn er goede regelingen waarbij je salaris wordt doorbetaald. Ook heb je ouderschapsverlof. Over maximaal drie maanden ontvang je een deel van je salaris en kunt maximaal zes maanden opnemen. Je bepaalt zelf wanneer.

  terug