Naar hoofdinhoud Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu

Jouw favoriete vacatures

Klik op onderstaande functietitel(s) voor meer informatie over deze vacature(s). Je kunt dan ook direct solliciteren.

  Werken aan het fundament van de stad

  Om een dichtbebouwde stad als Rotterdam toch te voorzien van nieuwe woningen, nog meer werklocaties en hoogwaardige buitenruimtes moet je slim omgaan met de beschikbare ruimte. Als Specialist Grondzaken en Gebiedsontwikkeling bij de gemeente Rotterdam ben je dé expert op het gebied van grond. Je onderhandelt over de aan- of verkoop ervan, stelt overeenkomsten en aktes op en onderhoudt een ijzersterk netwerk in de vastgoedwereld. Om uiteindelijk Rotterdam én je carrière te laten groeien.

  Bekijk de vacatures 

  01 / 03

  Ik ben van maatschappelijke impact creëren met commerciële projecten

  Na zijn studie Real Estate Management startte Christiaan Coumans zijn vastgoedcarrière bij EY in Amsterdam. Hij adviseerde bij mooie deals en leerde meer over vastgoedrekenen, gebiedsontwikkeling en -taxatie, voor zowel commerciële partijen als publieke organisaties. Het bleek een stevig fundament te zijn voor zijn overstap naar de gemeente Rotterdam.

  Lees het verhaal van Christiaan >

  Ik ben van de verkoop van Rotterdamse kavels in goede banen leiden

  Tijdens haar hbo-opleiding rechten liep Chantal Zandee stage bij de gemeente Rotterdam. Dat beviel van beide kanten zo goed dat ze bleef. Zelfs toen ze besloot door te studeren aan de Erasmus Universiteit bleef ze parttime als juridisch medewerker bij de gemeente werken. Inmiddels is ze klaar met haar studie en werkt ze als Specialist Grondzaken en Gebiedsontwikkeling.

  Lees het verhaal van Chantal >

  Ik ben van maximale waarde behalen met de grond in Rotterdam

  Daniël Loghmani studeerde Real Estate Management en werkte sindsdien bij de gemeente Utrecht aan diverse diverse vastgoedprojecten. Vanaf 2013 was hij betrokken bij de herinrichting van het gehele stationsgebied rondom Utrecht Centraal. Toch verruilde hij zo’n vier jaar geleden de Domstad voor de havenstad.

  Lees het verhaal van Daniël >

  Werken aan spraakmakende projecten

  Als Specialist Grondzaken en Gebiedsontwikkeling werk je aan de ontwikkeling van spraakmakende, beeldbepalende en vaak ook complexe projecten. Denk aan hoge woontorens of moderne bedrijfslocaties, maar ook aan megaproject Feyenoord City of nieuwe stadsparken als landschapsarchitect bij Rotterdam. Het feit dat je dat niet alleen voor je eigen cv doet maar altijd voor de burgers van Rotterdam, geeft je werk een extra dimensie om trots op te zijn.

  Vastgoedadviseur, jurist of bouwkundige

  Onze Specialisten Grondzaken en Gebiedsontwikkeling hebben diverse achtergronden. De één heeft een master Real Estate gevolgd en werkt in een rol die het meest lijkt op die van een commerciële vastgoedadviseur. Maar we hebben ook ervaren juristen die vooral koopcontracten en ontwikkelovereenkomsten opstellen, en bouwkundigen die zich meer bezighouden met gebiedsontwikkeling. Naast je eigen multidisciplinaire team werk je ook veel samen met stedenbouwkundigen, planologen en economen. Specialisten van wie je veel kunt leren – en zij van jou.

   

  Bekijk de vacatures