Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

Jouw favoriete vacatures

Klik op onderstaande functietitel(s) voor meer informatie over deze vacature(s). Je kunt dan ook direct solliciteren.

  Informatie, ondergrond & data

  150 jaar ingenieursbureau betekent een database met vele jaren aan data die van onschatbare waarde zijn. De afdeling Informatie, ondergrond & data verzamelt en monitort geotechnische en geografische informatie door bijvoorbeeld boringen te doen of sensoren te plaatsen. Denk aan informatie over funderingen, de bodem, het grondwater of de levensduur van stedelijke objecten en infrastructuren. Zo kan het Rotterdamse ingenieursbureau datagedreven, en dus slimmer en gerichter werken.

  Kennisorganisatie

  Bijzonder aan de afdeling Informatie, ondergrond & data is dat het een echte kennisorganisatie is en je er kunt samenwerken met mensen die regionaal en/of landelijk bekendstaan binnen (vak)gebieden zoals geothermie, waterbescherming en klimaatadaptatie. Zo is er een speciale ‘denktank’ met experts en zijn er diverse samenwerkingen en studieprojecten met de Hogeschool Rotterdam, de TU Delft en veel verschillende kennisinstituten. Hoeveel nieuwe kennis wil jij komen opdoen bij het ingenieursbureau?

  Werken voor Rotterdam

  Start

  Uitstekende arbeidsvoorwaarden

  ✓       Concurrerend salaris
  ✓       De mooiste werkplek in (De) Rotterdam
  ✓       Veel aandacht voor opleiding en ontwikkeling
  ✓       De mogelijkheid om 4x9 of vanuit huis te werken
  ✓       OV-mobiliteitskaart
  ✓       Aandacht voor leren en ontwikkelen

  Verhalen van onze mensen

  01 / 02

  “Het blijft bijzonder om gebouwen te zien ontstaan op plekken waar we onderzoek hebben uitgevoerd.”

  Raymond houdt van aanpakken en tastbare resultaten. Op basis van kleine en grootschalige bodemonderzoeken geeft hij adviezen die invloed hebben op verschillende disciplines binnen de gemeente Rotterdam. En als het aan hem ligt blijft hij dat nog heel lang doen.

  Het verhaal van Raymond

  “We krijgen vaak complimenten over de manier waarop wij het gesprek aangaan.”

  Als er iemand veel ervaring heeft in het doen van bouwprojecten bij gemeente Rotterdam, dan is het Ard den Outer wel. Iedere drie à vier jaar daagt hij zichzelf opnieuw uit in een andere rol – en dat al ruim 24 jaar lang. Sinds 2005 is hij contractadviseur voor uiteenlopende projecten, en met zijn brede kennis en interesse is hij nog lang niet uitgekeken bij gemeente Rotterdam.

  Het verhaal van Ard

  Interesse?

  Heb je interesse, maar wil je eerst kennismaken? Neem dan contact met ons op via bco.kennismaken.ingenieursbureau@rotterdam.nl. Wil je meer lezen over een specifieke functie bij het ingenieursbureau? Bekijk dan onze vacatures.