Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

Jouw favoriete vacatures

Klik op onderstaande functietitel(s) voor meer informatie over deze vacature(s). Je kunt dan ook direct solliciteren.

  Realisatie stedelijke objecten

  324 vierkante kilometer, waarvan 1/3e deel water. Dat is je speelveld bij gemeente Rotterdam. Daarbinnen koppel je de toekomstvisie van de stad aan thema’s zoals de energietransitie, circulair bouwen, (deel)mobiliteit en bereikbaarheid. Niet door een individueel project te draaien en daarna weer ergens anders aan de slag te gaan, maar door mee te denken én mee te bouwen aan de toekomst van de stad Rotterdam. Van de historische Maastunnel tot de nieuwe derde oeververbinding, en van Rozenburg tot Hoek van Holland.

  Meerdere specialismes

  Binnen de afdeling Realisatie stedelijke objecten vind je meerdere specialismes. Zo weten onze engineers bij Waterbouw & beton alles over kademuren en betonconstructies. Zorgen onze bouwkundigen van Gebouwen & stalen kunstwerken voor zeer uiteenlopende bruggen en gebouwen in Rotterdam, waaronder de Erasmusbrug en de Maastunnel. Bij Besturingstechnieken, kabels & (pers)leidingen vind je experts op het gebied van hydrauliek en installatietechniek. Omgevings- en contractmanagement houdt zich ten slotte bezig met het toezicht op contracten in bovenstaande disciplines.

  Werken voor Rotterdam

  Start

  Uitstekende arbeidsvoorwaarden

  ✓       Concurrerend salaris
  ✓       De mooiste werkplek in (De) Rotterdam
  ✓       Veel aandacht voor opleiding en ontwikkeling
  ✓       De mogelijkheid om 4x9 of vanuit huis te werken
  ✓       OV-mobiliteitskaart
  ✓       Aandacht voor leren en ontwikkelen

   

  Verhalen van onze mensen

  “Ik werk aan een van de grootste opgaves van deze tijd: de energietransitie.”

  Architect Katelien woonde en werkte in Stavanger in Noorwegen toen ze tijdens een smart city-project kennismaakte met het innovatieve karakter van Rotterdam. Ze besloot: als ik ooit terugga naar Nederland wil ik voor de Maasstad werken. In 2018 was het zo ver. Inmiddels werkt ze niet alleen als city coördinator RUGGEDISED, maar ook als opgavecoördinator energietransitie.

  Het verhaal van Katelien

  Interesse?

  Heb je interesse, maar wil je eerst kennismaken? Neem dan contact met ons op via bco.kennismaken.ingenieursbureau@rotterdam.nl. Wil je meer lezen over een specifieke functie bij het ingenieursbureau? Bekijk dan onze vacatures.