Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

Contact

Vragen? Neem contact op met een van de medewerkers van ons team recruitment.

We helpen je graag verder

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

De meest voorkomende vragen helder op een rijtje.

(010) 267 65 50

We zijn op werkdagen te bereiken van 09:00 tot 17:00 uur.

werkenbij@rotterdam.nl

Je ontvangt binnen 2 werkdagen antwoord op je vraag.

Veelgestelde vragen

Zijn er momenteel vacatures bij gemeente Rotterdam?

Wij zoeken regelmatig nieuwe medewerkers, trainees en stagairs die zich met hart en ziel willen inzetten voor de stad. Word jij onze nieuwe collega? Bekijk onze actuele vacatures. Wil je op de hoogte blijven van al onze vacatures? Maak een Job alert aan of volg ons op social media.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Als je op een vacature hebt gesolliciteerd, maken we een voorselectie op basis van cv's. Zit jouw sollicitatie daar niet bij dan laten we je dat binnen een week na de sluitingsdatum weten. Zijn we enthousiast dan volgen er één of meer selectiegesprekken met je. Voor sommige functies kan daar een assessment bij komen. Alles bij elkaar duurt de procedure maximaal tien weken.

Is Rotterdam een multiculturele werkgever?

Jazeker! Talenten uit veel verschillende culturen zetten zich samen in voor de stad en alle Rotterdammers. Talent willen we uitdagen. Rotterdam streeft naar maatwerk aan de top, zoekt talent voor de toekomst en waardeert verschillen.

Wat ga ik verdienen bij gemeente Rotterdam?

Bij al onze vacatures staat het minimale en maximale bedrag wat je kunt verdienen. Daarnaast heb je een Individueel Keuzebudget (IKB), behalve als je stage loopt of werkzaam bent in de vorm van een werkervaringsplaats. Dit IKB bouw je maandelijks op en is 16,3% van het salaris van die maand. Je kunt het maandelijks laten uitbetalen, opsparen tot december of extra verlofuren kopen. Maar het is ook vrij te besteden aan een abonnement voor de sportschool of een nieuwe fiets voor woon-werkverkeer. Voor een totaaloverzicht ga je naar de Salaristabel.
Bekijk de salaristabel