Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

Traineeships

Traineeships Rotterdam, foto van Peter Schmidt

Momenteel herontwerpen we ons gemeente-brede traineeprogramma om (nog) beter aan te sluiten bij de wensen en behoeften van zowel de organisatie als de kandidaten. Het streven is om dit najaar te starten met de werving en selectie met als doel om begin 2020 te starten met de nieuwe opzet. Wil je graag op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Meld je dan aan via het jobalert  voor het traineeship. Je krijgt dan bericht zodra de werving start.
 

Voor de stad. Voor de Rotterdammer.

Rotterdam is internationaal. Dynamisch. Modern. Een stad met lef. Rotterdam vernieuwt. Iedere dag. Wij willen dé stad zijn om te wonen, werken, studeren en bezoeken. En daar hebben we jou bij nodig. Wij zoeken regelmatig ambitieuze, leergierige trainees die zich in willen zetten voor de stad en de Rotterdammers.

Voor jezelf

Voor Rotterdam werken is interessant en uitdagend. Vraagstukken bij de gemeente Rotterdam vragen om ideeën, inzicht, ambitie en aanpakken. Wij halen het beste in jou naar boven. Je krijgt de ruimte om te ontdekken en te doen. Om te doen wat nodig is, wat beter kan, wat nog niet is, maar wel kan worden. Door te werken aan de stad en voor de Rotterdammers, werk je aan jezelf. Door uitdagende vraagstukken op te lossen voor de stad, ontwikkel jij jezelf. Door verbeteringen door te voeren voor de stad. Groei je zelf.

Verhalen

Annegreet, Tijn en Vita vertellen hun verhaal. Over de Maastunnel, talentontwikkeling van jonge Rotterdammers en het beheer van de stad. Lees de verhalen van deze drie trainees op deze pagina.

Mannen werken in de maastunnel, foto van eric fecken

Ik ben van werken in de stad Rotterdam is mooi, werken aan de stad Rotterdam is nog mooier!

Het verhaal van Annegreet

Lees meer
Kantoren in Rotterdam, foto van Iris van den Broek

Ik ben van jonge Rotterdammers hun talent te laten ontwikkelen

Het verhaal van Tijn

Lees meer
Ondergronds werken in Rotterdam, foto van Peter Schmidt

Ik ben van onze stad efficiënter en effectiever beheren

Het verhaal van Vita

Lees meer

Filmpjes

Drie filmpjes van en voor trainees over het traineeprogramma van Rotterdam.

Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Start

Opdrachten die bij jou passen

Start

Werken aan een vernieuwende, multiculturele stad

Start