Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

Persoonlijke ontwikkeling

Mensen lopen op het plein, foto van Cris Gorzeman

Persoonlijke ontwikkeling

Rotterdam kent complexe vraagstukken en grote maatschappelijke opgaves. Vraagstukken die jij wilt oplossen, voor en met de Rotterdammers. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf op de best mogelijke manier voor de stad en de Rotterdammers in kunt zetten. Daarom investeren wij in jouw ontwikkeling.

Wij creëren de voorwaarden, zodat jij jezelf altijd op persoonlijk en professioneel vlak kunt blijven ontplooien. Regelmatig voer je gesprekken met je leidinggevende om te kijken hoe het nu gaat, waar je heen wilt en wat je daarvoor nodig hebt. Heel concreet maken jullie afspraken over opleidingen die je wilt volgen. Opleidingen die aansluiten op jouw werk en op jouw persoonlijke drijfveren voor de stad.

Zie jij jezelf in een andere rol voor Rotterdam werken, dan stimuleren wij dat. We hebben daarvoor onder meer loopbaanoriëntatie en -begeleiding, management development-programma’s en assessments. We waarderen mobiliteit van medewerkers. Want zo zorgen we dat de juiste persoon altijd op de juiste plaats voor de stad bezig is en kan blijven.  

terug