Naar hoofdinhoud Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu

Jouw favoriete vacatures

Klik op onderstaande functietitel(s) voor meer informatie over deze vacature(s). Je kunt dan ook direct solliciteren.

  Ons aanbod

  Bij vrijheid en verantwoordelijkheid horen goede arbeidsvoorwaarden en een passende waardering. Je krijgt een vrij te besteden individueel keuzebudget, waarin je je vakantiegeld en eindejaarsuitkering laat uitbetalen wanneer je wilt. Je kunt deelnemen in een collectieve ziektekostenverzekering en krijgt een telefoon en een iPad als dit bij de functie past.

  Skyline Rotterdam, foto van Peter Schmidt

  Salaris

  Wat jij gaat verdienen in je eerste functie, hangt van het opleidingsniveau, de zwaarte van de functie en het benodigde aantal jaren ervaring. Daarom zijn de functies ingedeeld in schalen, minimum- en een maximumsalaris. Binnen jouw functie kun je dus groeien in salaris. Maar nog belangrijker: we bieden jou alle ruimte en kansen om jezelf te verbeteren en ontwikkelen. Zo groei je door naar een volgende uitdagende functie met bijpassend salaris.

  Persoonlijk keuzebudget

  Jij weet het beste wat je nodig hebt om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen. Daarom krijg je een keuzebudget, waarin je elke maand 17,05% van het salaris van die maand opspaart. Je kunt het maandelijks laten uitbetalen, opsparen tot december of besteden aan extra verlofuren. Maar je kunt het ook met belastingvoordeel uitgeven aan een abonnement voor de sportschool of een nieuwe fiets om je door de stad te bewegen.

  Reiskostenvergoeding

  Je reist graag naar en door de stad waar je aan werkt en vanzelfsprekend vergoeden we hiervoor de kosten. Je krijgt een OV-mobiliteitskaart voor al jouw reizen met het OV en al jouw woon-werk en zakelijke reizen die je hiermee maakt worden binnen Nederland 100% vergoed. We stimuleren daarnaast om de auto te laten staan en om zoveel mogelijk gezonde en duurzame vervoersmiddelen te gebruiken. Je ontvangt daarom een hogere vergoeding voor reizen met de fiets, deelvervoer en zelfs wandelen.

  Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra)

  Treed je in dienst van de gemeente Rotterdam dan word je ambtenaar, maar jouw rechtspositie is volgens burgerlijk recht. We komen dus samen een arbeidsovereenkomst overeen, maar je valt ook onder de Ambtenarenwet 2017. Dit is een gevolg van de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra) die 1 januari 2020 in werking is getreden. Meer weten? Klik hier!

  Pensioen

  Ook als je nog aan het begin van je loopbaan staat, is je pensioen belangrijk. Het keuzepensioen van ABP waaraan je deelneemt, heeft bijna evenveel mogelijkheden als jouw functie. Denk aan: eerder stoppen met werken, een variërende hoogte van het uitgekeerde bedrag, of gedeeltelijk doorwerken.
   

  terug