Naar hoofdinhoud Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu

Jouw favoriete vacatures

Klik op onderstaande functietitel(s) voor meer informatie over deze vacature(s). Je kunt dan ook direct solliciteren.

  Nadia is van vooruitkijken voor de beste dienstverlening

  Het verhaal van Nadia

  Digitalisatie brengt veranderingen met zich mee. Ons team werkt continu aan verbetering van dat proces.”

  Nadia is Senior team Instroom en stuurt het team aan dat alle HR-gegevens verwerkt. Ze heeft veel contact met andere teams en disciplines om de dienstverlening aan nieuwe medewerkers verder te optimaliseren. Een voorbeeld is zorgen dat medewerkers tijdig kunnen starten, toegang krijgen tot een netwerkaccount en tot de gebouwen.

  Waarvan word je enthousiast in je werk?

  Van alle aspecten, we zijn een belangrijke spil in de organisatie! Ons team staat aan de start van veel bedrijfsprocessen, als er iets fout gaat dan heeft dat gevolgen in de hele keten. Stel dat een tijdelijk contract is verlengd en de einddatum wordt niet op tijd veranderd, dan heeft die medewerker geen toegang meer tot onze gebouwen of systemen en kan dat ook gevolgen hebben voor lopende projecten. Daardoor voel je elke dag dat je werk belangrijk is voor het functioneren van mensen die aan de slag zijn voor de stad.’

  Waaraan voel jij dat je voor en met de stad Rotterdam en de Rotterdammer werkt?

  Nou, we betalen iedere maand salaris uit aan de medewerkers die voor Rotterdam of de Rotterdammers werken en een belangrijke rol vervullen in de stad. Dat zijn bijna veertienduizend medewerkers! Van de collega’s op straat, op kantoor tot de burgemeester.

  Ik zie onze afdeling als een rots in de branding voor alle collega’s die werken voor deze super dynamische stad.

  Wat maakt Rotterdam als werkgever speciaal voor jou?

  Ik ben geboren en getogen in Rotterdam. Toch had ik geen idee hoe gigantisch en divers deze stad eigenlijk is toen ik 14 jaar geleden bij de gemeente begon. Ik heb voor meerdere grote bedrijven gewerkt, maar de gemeente Rotterdam is toch wel van een ander kaliber. Met alle onderdelen, verschillen en diversiteit onder één koepel. Daarbinnen zie ik onze afdeling als een rots in de branding voor alle collega’s die werken voor deze super dynamische stad. Stabiel als bijvoorbeeld De Rotterdam. Als je daar op de 39e verdieping staat en het waait hard, dan voel je daar niets van.

  Ik ben van de toekomst. Ik kijk vooruit en help onze dienstverlening tot een next level te brengen.

  Waar ben jij van?

  Ik ben van de stad. En ik ben van de toekomst. Door vooruit te kijken en samen te werken richten we ons op verbetering van het bedrijfsproces. Zo kunnen we onze dienstverlening tot een next level brengen.

  Wat zou je iedere nieuwe collega willen meegeven?

  Blijf jezelf ontwikkelen, dan liggen de kansen voor het grijpen. Jaag actief je doelen na, er zijn hier bij de gemeente Rotterdam heel veel mogelijkheden.’

   

  * Nadia heeft ondertussen gekozen voor een andere uitdaging binnen de gemeente als HR-adviseur!

  Meer HR-verhalen lezen?

  Ik ben van het inleven en verbinden

  Het verhaal van Nathalie

  Lees meer

  Ik ben van samen optimale werkomstandigheden creëren

  Het verhaal van Vivien

  Lees meer

  Ik ben van bouwen aan de allerbeste dienstverlening

  Het verhaal van Jean

  Lees meer