Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu
Werkgebied advies ondersteuning en beleid, foto van Ossip van Duivenbode

Beleidsadviseur vacatures

Ben jij een gedreven beleidsadviseur en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk de beleidsadviseur vacatures bij gemeente Rotterdam! We hebben verschillende interessante vacatures openstaan op het gebied van beleidsadvies. Bijvoorbeeld een vacature voor Senior Beleidsadviseur Onderwijshuisvesting, Beleidsadviseur Gezonde Leefstijl en Juridisch Beleidsadviseur WMO. 

Bekijk de vacatures

Beleidsadviseur vacatures

Ondersteunen en adviseren, dat is waar jij als beleidsadviseur van bent. Je doet dat voor de gemeentelijke organisatie, het college van burgemeester en wethouders, of voor de stad zelf. Je levert wat iedereen binnen de organisatie nodig heeft om haar werk voor de stad optimaal te doen. Een uiterst belangrijke taak die we graag vervuld zien worden door iemand met passie voor het vak. Kom jij je vaardigheden inzetten op het gebied van advies, ondersteuning en beleid? We gaan graag met je in gesprek over jouw visie op beleidsadvies en hopen je binnenkort als nieuwe collega te kunnen verwelkomen! Ondanks het feit dat we een grootse organisatie zijn, hechten we veel waarde aan laagdrempeligheid en een fijne sfeer op de werkvloer. Elke deur staat open; we doen het echt samen, en dat voel je. Onderstaand, maar ook onder het kopje 'Verhalen' op de website lees verhalen van onze huidige medewerkers, die je een inkijkje geven in een carrière bij gemeente Rotterdam. 

Lees de verhalen van onze collega's beleidsadviseur

Ik ben van drugsvrije wijken

Het verhaal van Gert-Jan

Lees meer

Ik ben van beleid voor laagdrempelige opvang in de stad

Het verhaal van Thijs

Lees meer
Altanie Chamilaki: foto Rene Castelijn

Bij een stad die je elke dag uitdaagt en het beste in jou naar boven haalt, hoort een eigentijdse overheid die meebeweegt met de energie van de stad. Zo’n organisatie wil de gemeente Rotterdam zijn. Daarom bieden we je ruimte en kansen om Rotterdam en daarmee jezelf vooruit te blijven helpen. Wij creëren de voorwaarden zodat jij de ruimte ervaart om te groeien: in de stad en binnen de eigen organisatie. In een omgeving met collega’s die veilig en vertrouwd voelt. Waar we samen beslissen en samen aanpakken. Spreekt onze werkwijze jou aan en ben je klaar om die nieuwe uitdaging aan te pakken? Bekijk onze beleidsadviseur vacatures en solliciteer!