Naar hoofdinhoud Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu

Jouw favoriete vacatures

Klik op onderstaande functietitel(s) voor meer informatie over deze vacature(s). Je kunt dan ook direct solliciteren.
  Werkgebied zorg en welzijn

  Zorg vacatures

  Wat fijn dat je geïnteresseerd bent in de zorg vacatures van de gemeente Rotterdam! We hebben zorg vacatures te vervullen in verschillende richtingen, waaronder zorg, welzijn en jeugd. Wil jij ervoor zorgen dat iedere Rotterdamer zorg of hulp krijgt, werkt en zijn of haar talenten ontwikkelt, maar ook toegang heeft tot sport, cultuur en goed onderwijs? Dan is een baan in de zorg bij de gemeente Rotterdam geknipt voor jou. Je kunt bijvoorbeeld werken als verpleegkundige, schuldhulpbemiddelaar, Wmo-consulent, leerplichtambtenaar of beleidsadviseur. Samen met je collega's werk je aan de kwaliteit van leven van de Rotterdammers om je heen. En dat is iets om trots op te zijn. 

  Bekijk de vacatures

  Zorg vacatures

  Heb je een mbo- of hbo-diploma verpleegkunde op zak? Dan kun je bij de gemeente Rotterdam aan de slag als tbc-verpleegkundige, verpleegkundige reizigerszorg of sociaal verpleegkundige op het regionaal centrum seksuele gezondheid van de GGD. Ook zijn er tijdelijke corona vacatures te vervullen die je de kans geven om bijvoorbeeld in de teststraat mee te helpen met het bemonsteren van Rotterdammers.

  Wmo-consulent of schuldhulpverlener?

  Als Wmo-consulent zorg je ervoor dat Rotterdammers met hulpvragen zo snel mogelijk zorg of ondersteuning krijgen. Jij verwerkt de aanvragen en zet ze door naar je hulpverlenende collega's, zodat iedereen snel wordt geholpen. Ligt je interesse bij schulden, en dan vooral bij het aflossen van de schulden? Dan is een baan in de schuldhulp voor je weggelegd. Als schuldbemiddelaar help je mensen door hun financiële situatie in kaart te brengen en te begeleiden bij het aflossen van de problematische schulden die ze hebben opgebouwd.

  Solliciteer op een zorg vacature

  Zie jij jezelf als iemand die graag stimuleert, activeert en mensen faciliteert om mee te doen in, in dit geval, de stad? En ga je uit van de kracht van iedere persoon, hoe kwetsbaar ook? Bekijk dan snel onze zorg vacatures! Zie je jouw droomvacature er niet tussen staan? Meld je aan voor de job alert. We stellen je direct op de hoogte als er een vacature vrijkomt die bij je past.