Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

Externe Inhuur

Werkgebied dienstverlening, foto van Arnoud Verhey

Inhuur gemeente Rotterdam

De gemeente Rotterdam heeft als organisatie regelmatig tijdelijke inhuur nodig. Dit om goed in te spelen op actuele gebeurtenissen, als bijvoorbeeld de verkiezingen en de coronapandemie. Rotterdam organiseert de inhuur via een digitale marktplaats. Hiermee voldoen wij aan de Europese Aanbestedingscriteria voor het inhuren van personeel en krijgen alle marktpartijen een eerlijke kans om invulling te geven aan tijdelijke opdrachten. 

Dynamisch Aankoop Systeem Externe Inhuur

De gemeente Rotterdam publiceert een groot deel van haar inhuuropdrachten via het Dynamisch Aankoop Systeem Externe Inhuur (DAS externe inhuur). Dit loopt op tot gemiddeld 600 opdrachten per jaar binnen 8 verschillende inhuur categorieën, bijvoorbeeld IT/ICT, Sociaal Domein, HR of Zorg en Welzijn. Geïnteresseerden zoals zelfstandig professionals en organisaties die personeel uitzenden of detacheren kunnen zich via het DAS externe inhuur aanmelden om te reageren op opdrachten.

Aanmelden voor DAS Externe Inhuur

Het DAS Externe inhuur is verbonden aan het platform Negometrix. Uitgebreide informatie over de procedure vind je op het platform. Hieronder lees je hoe je je kunt aanmelden voor een gratis account aan voor Negometrix. 

Snelstart aanmelden DAS externe inhuur

Heb je al een inlogaccount? Log dan direct in.

In de Gunningsleidraad DAS Externe Inhuur (2019) gemeente Rotterdam vind je de voorwaarden voor deelname en de inhuur categorieën waarvoor je je kunt aanmelden.

Meer informatie

Neem voor technische ondersteuning contact op met de servicedesk Negometrix, telefoon 085 - 20 84 666. De servicedesk is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.