Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

Help mee bij de GGD!

Skyline Rotterdam, foto van Peter Schmidt

Verschillende opdrachten en inzetbaarheid

Fijn dat je geïnteresseerd bent in de tijdelijke vacatures en opdrachten van de corona-organisatie van de GGD Rotterdam. Je kunt aan de slag met verschillende tijdelijke opdrachten. Als bemonsteraar neem je bijvoorbeeld coronatesten af. En als medewerker bron- en contactonderzoek (BCO) onderzoek je met wie een besmet persoon allemaal in contact is geweest. Hoeveel uur je per week beschikbaar moet zijn, verschilt per opdracht en staat vermeld in de vacaturetekst. Je inzet hangt ook af van het verloop van het virus. Soms moeten we onze capaciteit opschalen en soms juist weer afschalen. We kunnen van tevoren dus niet precies aangeven hoe lang een opdracht precies zal duren. Voor alle tijdelijke GGD opdrachten geldt dat je op locatie werkt.

Sollicitatieprocedure

Je kunt je aanmelden door te reageren op een openstaande vacature. Open sollicitaties kunnen we helaas niet in behandeling nemen. We laten je binnen 2 weken weten of je geselecteerd bent en hoe de procedure er verder uit zal zien. Afhankelijk van de vacature kan dit een persoonlijk gesprek zijn, een videocall of een korte telefonische intake. Voor enkele vacatures geldt dat we een bijzonder groot aantal aanmeldingen hebben ontvangen. Dit geldt bijvoorbeeld voor het bron- en contactonderzoek. Voor deze vacatures kan het wat langer duren voordat je bericht van ons ontvangt.

Interne collega's van de Gemeente Rotterdam en de regiogemeenten kunnen worden ingezet op basis van een interne detachering. Externe kandidaten worden aangesteld middels een 0-urencontract via payroll organisatie SSC-Flex.

Ik ben van informatie verzamelen om nieuwe besmettingen te voorkomen

Het verhaal van Sander

Lees meer

Ik ben van dagelijks honderden mensen testen op corona

Het verhaal van Leontine

Lees meer

Veelgestelde vragen

Dit item is gesloten.

Is de GGD Rotterdam-Rijnmond nog steeds op zoek naar extra ondersteuning?

Dit item is gesloten.

Ik ben eerder (door een uitzendbureau) niet uitgenodigd, is het zinvol nogmaals te solliciteren?

Dit item is gesloten.

Ik heb me aangemeld voor de functie Medewerker Bron- en Contactonderzoek. En ik heb nog niets gehoord. Hoe kan dat?

Dit item is gesloten.

Ik ben een interne collega van de Gemeente Rotterdam of van een regiogemeente. Kan ik mijn huidige functie behouden?

Dit item is gesloten.

Hoeveel uur per week moet ik beschikbaar zijn?

Dit item is gesloten.

Word ik ingewerkt?

Dit item is gesloten.

Kan ik thuiswerken?

Dit item is gesloten.

Ik wil de GGD graag helpen, maar ben minder uren beschikbaar dan in de vacaturetekst gevraagd wordt. Kan ik toch solliciteren?

Vragen?

Heb je nog vragen over de tijdelijke opdrachten bij de GGD Rotterdam of over de sollicitatieprocedure? Stuur dan een e-mail naar werkenbij@rotterdam.nl. 

Bekijk de vacatures