Naar hoofdinhoud Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu

Jouw favoriete vacatures

Klik op onderstaande functietitel(s) voor meer informatie over deze vacature(s). Je kunt dan ook direct solliciteren.

  Landschapsarchitect vacatures

  De gemeente Rotterdam heeft haar eigen 'landschapsarchitectenbureau' in huis. Onze landschapsarchitecten en -ontwerpers bepalen hoe de openbare ruimte in Rotterdam eruit komt te zien. Dat is een interessante rol waar veel verantwoordelijkheid bij komt kijken. Wil jij werken aan een energieke, toekomstgerichte en continu ontwikkelende stad? 

  Bekijk de landschapsarchitect vacatures

  Landschapsarchitect vacatures

  Eén ding is zeker: als landschapsarchitect bij gemeente Rotterdam houd je je bezig met tientalle verschillende projecten. Van grote pleinen tot aan speelplekken voor de kleintjes en van straten tot parken, havens en polders. Vergeleken met andere grote Nederlandse steden biedt Rotterdam je de meest uitdagende opdrachten. Je kunt hier werken aan zóveel verschillende stedelijke en groene opgaves: dat is voor jou als landschapsarchitect natuurlijk een feestje.

  Als landschapsarchitect werk je samen met veel verschillende disciplines en partijen. Denk aan stedenbouwkundigen en ingenieurs, maar ook aan externe partijen. Ontwikkelaars, architectenbureaus en de RET, bijvoorbeeld. Je werkt vaak aan opgaves die complex zijn en waarbij veel verschillende belangen spelen. Daarom moet je strategisch kunnen handelen en al je vaardigheden en kennis inzetten om je doel te bereiken. Je bent betrokken bij alle fasen van een project en leert Rotterdam zo écht kennen.

  Word landschapsarchitect bij gemeente Rotterdam

  Wil jij je als landschapsarchitect elke dag een stukje verder ontwikkelen en je vastbijten in grootse, soms complexe projecten die allerlei vormen kunnen aannemen? Kom werken bij de gemeente Rotterdam! Je krijgt de vrijheid om onderzoek te doen en te ondekken waar je hart ligt. Én je komt te werken op de achttiende verdieping van het hypermoderne gebouw De Rotterdam op de Kop van Zuid. Wacht niet langer en solliciteer op een van onze landschapsarchitect vacatures!

  Meld je aan voor de job alert

  Zie je jouw droomvacature er nog niet tussenstaan? Niet getreurd! Je kunt je aanmelden voor een job alert  en zo alle landschapsarchitect vacatures ontvangen in je mail. Als er een functie vrijkomt, ben je dus als eerst op de hoogte.