Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

Werken bij gemeente Rotterdam

Ga jij aan de slag voor Rotterdam, dan is de stad je inspiratiebron én je werkterrein, of je nu vaste of tijdelijke medewerker bent van de gemeente Rotterdam. Bij gemeente Rotterdam krijg jij de ruimte, vertrouwen en verantwoordelijkheid om op jouw manier en met jouw talenten bij te dragen aan de stad.

Werken in de huiskamer van Rotterdam Centraal, foto Peter Schmidt

Hybride werken: thuis, op kantoor of in de wijk

Bij gemeente Rotterdam is hybride werken het uitgangspunt. Samen met je team maak je afspraken over wat voor jou werkt en wat er mogelijk is binnen jouw functie. Hybride werken biedt niet alleen meer vrijheid om eigen werk en tijd in te delen, maar draagt ook bij aan maatwerk en een betere dienstverlening aan burgers en ondernemers. We werken voor Rotterdam en voor alle Rotterdammers. En jij bepaalt wanneer jij je werk het beste kunt doen en waar: thuis, kantoor of in de wijk. Je krijgt ruimte, vertrouwen en verantwoordelijkheid om op jouw manier bij te dragen aan de stad. Of het nou gaat om de manier hoe jij je talenten inzet, je op een andere manier wilt samenwerken met collega’s of vanaf een andere werkplek wilt werken. Je wilt je werk goed doen en er plezier in hebben en gemeente Rotterdam maakt het mogelijk.

Externe Inhuur

We werken voor een stad met uitersten: Rotterdam kent complexe vraagstukken en grote maatschappelijke opgaves. Hiervoor hebben we diversiteit en daadkracht nodig en daarom zoeken we regelmatig zzp-ers of tijdelijk externe inhuur-medewerkers. Voor gedreven vakmensen en ambitieuze professionals is er veel te halen én te brengen in Rotterdam. Wil je meer weten over onze werkwijze externe inhuur

 

terug