Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

Jouw favoriete vacatures

Klik op onderstaande functietitel(s) voor meer informatie over deze vacature(s). Je kunt dan ook direct solliciteren.

  Traineeships Rotterdam

  Gemeente Rotterdam is altijd op zoek naar jonge talenten door middel van het traineeship. Misschien is zo'n traineeship wel iets voor jou! Rotterdam is een grootse, internationale, dynamische en moderne stad. Een stad met lef die elke dag vernieuwt. Om de stad te kunnen blijven vernieuwen, zoeken we ambitieuze en leergierige trainees die zich willen inzetten voor de stad en haar bezoekers en bewoners.

  Traineeships Rotterdam

  Wat houdt een traineeship bij gemeente Rotterdam precies in? Voor het mbo-traineeship zoeken we trainees die energie krijgen van het tackelen van Rotterdamse uitdagingen in een gezellig team van collega's. Trainees die zichzelf verder willen ontwikkelen en het doorzetttingsvermogen hebben om te werken in een grote organisatie die niet altijd even makkelijk is door verschillende organisatieonderdelen, belangen en politiek. Het traineeprogramma doorloop je samen met je traineegroep met wie je trainingen volgt en projecten doet. Met een traineeship bij gemeente Rotterdam geef je je carrière een vliegende start, omdat je binnen de gemeente, in de stad en met verschillende stadkeholders een groot netwerk op kunt bouwen. 

  hbo-/wo-traineeship

  Voor de hbo-/wo-traineeships zoeken we zowel kandidaten die geinteresseerd zijn in een IT-traineeship als niet-technische kandidaten. Dus, houd jij van techniek en heb je net een technische opleiding afgerond? Dan liggen hier sowieso mooie uitdagingen voor je klaar. Maar heb je niets met techniek en ben je niet op zoek naar een IT-traineeship, dan kun jij hier ook aan de slag! Wil jij jezelf verder ontwikkelen en lijkt gemeente Rotterdam je een interessante en leuke organisatie? Dan is een traineeship in onze mooie stad misschien wel iets voor jou. Met een traineeship bij gemeente Rotterdam geef je je carrière een vliegende start, omdat je binnen de gemeente, in de stad én met verschillende stadkeholders een groot netwerk op kunt bouwen. 

  Voor meer informatie over de inhoud van de traineeships, inschrijfdata, digitale selectie en meer, kun je een kijkje nemen op de website onder veelgestelde vragen.