Naar hoofdinhoud Naar topnavigatiemenu Naar hoofdnavigatiemenu

Jouw favoriete vacatures

Klik op onderstaande functietitel(s) voor meer informatie over deze vacature(s). Je kunt dan ook direct solliciteren.

    Stagiair(e) HBO | Meewerkstage | Integrale Veiligheid Toezicht

    Ben jij op zoek naar een stage, heb je een hands-on-mentaliteit en wil jij dit inzetten om Rotterdam veiliger te maken? Reageer dan snel!
    € 0 - € 500 bruto p.m.
    Salarisschaal 1
    36 uur per week
    Meewerk/afstudeerstage
    Solliciteer t/m 30 april 2024
    Recruiter : Team Stagebureau
    Solliciteer direct

    Jouw rol

    Buiten is van ons. Van ons allemaal. Van Rotterdammers, ondernemers en bezoekers. Stadsbeheer maakt Rotterdam klaar voor de toekomst en zorgt ervoor dat de stad een fijne, veilige en schone stad is om in te wonen, werken en recreëren.
    Met een sterke combinatie van ruim 3.000 denkers en doeners werken we aan de Rotterdamse buitenruimte en houden we deze in vorm.   Iedere dag denken en bewegen we mee met een omgeving die voortdurend verandert. We houden ons bezig met de duurzame inzet van grondstoffen, met circulariteit, we springen in op klimaatverandering en de toenemende verstedelijking.

    Vanuit de afdelingen Openbare Werken, Schone Stad en Toezicht & Handhaving werkt Stadsbeheer wijkgericht. We hebben oog voor het ritme van de stad en werken samen met Rotterdammers.


    Als stagiair(e) zal je onderdeel worden van de afdeling Toezicht. Je zal ingezet worden om een bijdrage te leveren aan de doorontwikkeling van de verschillende onderdelen binnen Toezicht, zoals bijvoorbeeld cameratoezicht en de meldkamer. Je wordt zelfstandig ingezet en hebt een aantal vaste werkzaamheden. Naast deze werkzaamheden zijn er veel ontwikkelingen binnen onze organisatie en zijn er genoeg mogelijkheden om mee te denken of te draaien bij verschillende collega’s, waarbij wij uiteraard ook je eigen interesses mee zullen wegen. Verder zullen wij in gezamenlijkheid een hoofdopdracht bepalen. Hieronder tref je een aantal taken aan welke onderdeel uitmaken van je takenpakket:
    • Meedenken en -draaien in projecten en het ontwikkelen van producten;
    • Meedraaien met diensten van de meldkamer, cameratoezicht en andere onderdelen binnen Toezicht;
    • Analyses uitvoeren en het maken van rapportages binnen de organisatie.

     
    Elke dag zetten specialisten zich in om het gevoel van veiligheid in de stad nóg meer te vergroten en onveilige situaties te voorkomen. Samen zorgen we ervoor dat de plannen die aan tafel worden gemaakt, zo goed mogelijk worden uitgevoerd.

    Jouw profiel

    • Een proactieve derdejaars of vierdejaars HBO student(e) met een hands-on mentaliteit.
    • Je bent op zoek naar een meeloopstage.
    • Je bent een echte teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig werken.
    • Je bent flexibel en communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.
    • Je bent leergierig en wil graag investeren in je eigen ontwikkeling.


    Ons aanbod:
     
    • We bieden jou een enorm leerzame en uitdagende stage, waarbij wij je zullen helpen om je verder te ontwikkelen en ervaring op te laten doen in het veiligheidsdomein;
    • Deelname aan cursussen/trainingen/workshops;
    • Een goede begeleiding;
    • Een stagevergoedingvan  € 500,00 (bruto) per maand op basis van een 36-urige werkweek.

    De locatie waar je werkzaam bent is op ons kantoor bij Kleinpolderplein

    Daarom stage lopen voor Rotterdam

    Bij een stad die je elke dag uitdaagt en het beste in jou naar boven haalt, hoort een eigentijdse overheid die meebeweegt met de energie van de stad. Zo’n organisatie wil de gemeente Rotterdam zijn. Jaarlijks bieden wij 1000 studenten de kans om zichzelf te laten zien tijdens hun stage. Om Rotterdam en daarmee jezelf vooruit te blijven helpen, want Rotterdam staat open voor jong talent. Wij zijn heel benieuwd naar jouw unieke kijk op onze stad én organisatie. We creëren de voorwaarden zodat jij ervaring kunt opdoen en kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling onder begeleiding van professionals. In een omgeving met collega’s die veilig en vertrouwd voelt. Waar je jezelf kan, mag en durft te zijn.

    Stagiairs Asli & Laurens over hun stage

    Start

    Stagiairs Sasha & Yasmin over hun stage

    Start

    Heb je interesse?

    Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer direct via de ‘solliciteer’ button op www.werkenvoorrotterdam.nl/stages. Wil je eerst inhoudelijk meer weten over deze stage? Neem dan contact op met Colin Teunisse, 06-13805930, c.teunisse@rotterdam.nl.


     

    Als bedrijf of zelfstandige aan de slag voor de gemeente Rotterdam? Lees meer over externe inhuur.

    Vragen?
    Neem contact op met Team

    Team Stagebureau

    Stagiair(e) HBO | Meewerkstage | Integrale Veiligheid Toezicht

    Ben jij op zoek naar een stage, heb je een hands-on-mentaliteit en wil jij dit inzetten om Rotterdam veiliger te maken? Reageer dan snel!
    € 0 - € 500 bruto p.m.
    Salarisschaal 1
    36 uur per week
    Meewerk/afstudeerstage
    Solliciteer t/m 30 april 2024
    Recruiter : Team Stagebureau
    Solliciteer direct