Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu
Stage lopen bij gemeente Rotterdam, foto van Claire Droppers

Stage Rotterdam

Rotterdam staat open voor jong talent. Jaarlijks bieden wij 1000 studenten de kans om zichzelf te laten zien door middel van een stage. Pak jij deze kans? Tijdens je stage werk je aan je persoonlijke ontwikkeling onder begeleiding van een professional op jouw vakgebied. Je kunt bij ons terecht voor een snuffel-, praktijk-, meewerk-, of afstudeerstage en zelfs voor een werkervaringsplaats. We zijn heel benieuwd naar jouw unieke, jonge kijk op onze organisatie. 

Bekijk de vacatures

Stage

Een stage lopen bij gemeente Rotterdam kan een veelbelovende eerste stap zijn in je carrière. Je oriënteert je binnen een grote organisatie en ontdekt meer over het werkleven in jouw vakgebied. We bieden veel verschillende stages aan, op zowel mbo-, hbo- als wo-niveau. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als mbo/hbo Projectmedewerker Admnistratie, waarbij je je onder meer bezig zal houden met de aankomende Tweede Kamerverkiezing. Of wat dacht van een hbo-stage UX-lab of juist een sociale/maatschappelijke stage waarbij je je skills in zal zetten voor een nieuw jongerenproject. 

Ben je toe aan een eerste stap in je carrière of wil je je gewoon vast oriënteren? We verwelkomen je graag bij de gemeente Rotterdam! We mogen dan een grootse organisatie zijn, maar hechten veel waarden aan laagdrempeligheid en een fijne sfeer op de werkvloer. Elke deur staat open, dus je kunt hier ongetwijfeld veel leren en over jezelf ontdekken. Bekijk onze stage vacatures en solliciteer! Wie weet begin jij binnenkort aan een stage in Rotterdam. 

 

Bij een stad die je elke dag uitdaagt en het beste in jou naar boven haalt, hoort een eigentijdse overheid die meebeweegt met de energie van de stad. Zo’n organisatie wil de gemeente Rotterdam zijn. Daarom bieden we je ruimte en kansen om Rotterdam en daarmee jezelf vooruit te blijven helpen. In dit geval in de vorm van een gezellige, leerzame en interessante stage die positief bij zal dragen aan jouw toekomst. Wil je liever een traineeship doen? Dat kan ook!