Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

IT vacatures

Wil jij - soms indirect maar soms ook heel direct - een bijdrage leveren aan een steeds slimmere stad? Het kan bij de gemeente Rotterdam. Als IT specialist kun jij in een van onze  IT vacatures zonder twijfel je droombaan vinden. Je zet jouw technische skills in om te adviseren, innoveren en/of je collega's te ondersteunen en bent onmisbaar binnen een grote organisatie als de gemeente. We verwachten dat je als IT'er uit de voeten kunt met bestaande structuren, maar evengoed kunt werken met compleet nieuwe technologieën. 

Bekijk de vacatures

IT vacatures

We hebben IT vacatures als Solution Architect Data Visualitatie, Advanced Analytics of Data Lake voor je klaar staan, maar bijvoorbeeld ook een vacature voor Lead Solution Architect Datawarehouse & Datavirtualisatie en Analist. Er is binnen onze organisatie enorm veel data beschikbaar waarmee iets moet en kan gebeuren. Daarom is de gemeente voor menig data- of IT-specialist een mooie en uitdagende plek om te werken. 

Wil jij volop de kans krijgen om dat te doen waar je het best in bent? Dan ben je bij de gemeente Rotterdam aan het juiste adres. Als analist voer je bijvoorbeeld analysewerkzaamheden uit, in samenwerking met de (voor het onderzoek) relevante overheidspartners. Je bent naast analist ook de regisseur van het analyseproces, waardoor je je binnen no time optimaal ontwikkelt. Als Solution Architect werk je binnen een bepaald aandachtsgebied: denk bijvoorbeeld aan integratie architectuur of Cloud infrastructuur. Je bent verantwoordelijk voor het proactief en holistisch leiden en ondersteunen van architectuurvraagstukken binnen de modernisering van de Rotterdamse Digitale Infrastructuur. Meer weten over bovenstaande en andere IT vacatures? Bekijk alle vacatures via de website. 

 

Meld je aan voor de job alert

Zie je de vacature voor jouw droombaan er niet tussen staan? Niet getreurd. Via de job alert zorg je ervoor dat jij als eerst op de hoogte bent van nieuwe IT vacatures die online worden geplaatst. Zo verzeker je jezelf van een mooie functie binnen onze gemeente.