Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

Toezichthouder Electrotechniek

Opleidingsniveau
MBO
Aantal uren
32 - 36 uur
Vakgebied
Techniek
Salarisindicatie
€ 0 p.m. max.
Verloopdatum
21 januari 2019
Contractvorm
Stage
Solliciteer direct

Jouw functie

Tijdens je stage krijg je een indruk van civiel technische aspecten. Dit zal je technisch inlevingsvermogen vergroten. Wij verwachten dat je zelfstandig of samen met een collega toezicht houdt op projecten en daar over kunt rapporteren. Je kunt tekeningen lezen en controleren. Tot slot vragen wij je om een bijdrage te leveren aan een risico-inventarisatie en evaluatie. 

Jouw profiel

Heb jij affiniteit met techniek en wil jij je horizon vergroten door een brug te slaan tussen verschillende technische vakgebieden? Grijp dan nu je kans! Wij zoeken iemand die zijn handen uit de mouwen steekt en leergierig is. De opleiding die bij deze stage past is MBO niveau 4 in de richting elektrotechniek.

Ons aanbod

Rotterdam staat open voor jong talent. Jaarlijks bieden wij 1.350 stageplekken aan waarin studenten de kans hebben om zichzelf te laten zien. Pak jij deze kans? Tijdens je stage werk je aan je persoonlijke ontwikkeling onder begeleiding van een professional op jouw vakgebied.

De afdeling

Binnen het cluster stadsbeheer zijn er een beperkt aantal mensen die zicht bezig houden met elektrotechniek. Deze mensen zijn werkzaam als beheerder of uitvoerder. Rotterdam bezit eigen laagspanning, hoogspanning- en communicatienetten met een beperkte omvang. Deze netten zijn verbonden aan civiele objecten in de stad zoals bruggen, tunnels en sluizen. In deze objecten zitten logische controllers, schakel- en regeltechniek en motoren. Ons specialistische team voert de regie over werkzaamheden aan alle elektrotechnische assets. Het gaat om inspectie, onderhoud en storingen.

Onze organisatie

Stadsbeheer werkt aan resultaat op straat. Aan een openbare ruimte die schoon, veilig en onderhouden is. De medewerkers variëren van rioolreinigers tot straatvegers, van stadswachten tot toezichthouders in garages en van onderhoudsmonteurs tot landmeters. Of het is nu is via beheer, onderhoud, handhaving of toezicht, Stadsbeheer heeft één doel. Dagelijks de handen uit de mouwen steken voor een verzorgd Rotterdam. Omdat het altijd beter kan.

Werken voor de gemeente Rotterdam is werken voor een stad die zichzelf steeds opnieuw uitvindt. Die bekend staat als innovatief en internationaal. Een stad ook met complexe vraagstukken en grote maatschappelijke opgaven. In deze voorhoede werk jij, voor en samen met meer dan 620.000 Rotterdammers. Bij zo’n stad hoort een eigentijdse overheid. Wij bieden je ruimte en kansen om Rotterdam en daarmee jezelf vooruit te blijven helpen. Met arbeidsvoorwaarden die dat mogelijk maken.

Heb je interesse?

Solliciteer dan direct via de button. Via het sollicitatieformulier geef je aan waar je voorkeuren liggen qua duur, richting en soort stage.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paul Homan 06-51896325.

Vragen? Neem gerust contact op met Essaddadi

Essaddadi Imane,
Recruiter