Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

Stagiair(e)|MBO| Meewerkstage| Managementondersteuning | Afdeling Onderwijs

Ben jij van structuur en hou je van uitdagingen? Bewaar je de rust als er hectiek binnen het team losbarst? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Team Stagebureau

Mail
Salarisindicatie
€ 0 - € 500 bruto p.m.
Aantal uren
36 uur per week
Contractvorm
Meewerk/afstudeerstage

Jouw rol

De afdeling Onderwijs geeft richting aan de volgende missie: het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs en bevorderen dat het Rotterdamse onderwijs haar leerlingen naar de best passende kwalificatie brengt. De afdeling bestaat uit zes teams. Er zijn vier sectorteams (Het Jonge Kind, Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs en MBO-Hoger Onderwijs). Deze worden aangevuld door een team Onderwijshuisvesting en een team Bedrijfsvoering en Werkprocessen (BW).
De afdeling Onderwijs stelt enkele stageplaatsen beschikbaar voor stagiaires op MBO-niveau 4.
De stageopdracht betreft het meedraaien in een van de zes teams van de afdeling Onderwijs.
Jij biedt binnen het team ondersteuning aan de beleidsmedewerkers op het gebied van secretariële, administratieve en facilitaire zaken.


Wil jij werken voor de mooiste gemeente van het Nederland? We bieden:
  • Een zelfstandige stageplaats in een leuk team, met veel ruimte voor persoonlijke inbreng;
  • Mogelijkheden voor (persoonlijke) ontwikkeling in onze gemeentelijke organisatie onderzoeken;
  • Een stagevergoeding van € 500,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;
  • Een werkweek met flexibele werktijden?
Als manager ben jij van een stad die klaar is voor vandaag maar ook voor de opgaven van morgen. Je neemt verantwoordelijkheid, geeft vertrouwen, creëert ruimte en verbindt. Voor het concern en voor de stad.

Jouw profiel

De afdeling Onderwijs is voor de zes teams op zoek naar stagiaires met doorzettingsvermogen, creativiteit, en een frisse positieve kijk op de problemen en uitdagingen van de teams. Je hebt een proactieve houding en gaat zelfstandig aan de slag met ondersteunende taken. Wanneer je tegen problemen of complicaties aan loopt, geef je niet direct op. Je hebt immers een doortastende instelling, en komt gemakkelijk tot innovatieve oplossingen. Verder ben je contactueel vaardig en vind je het leuk om met een team samen te werken. Met jouw klantgerichte houding zit het daardoor ook goed. Tot slot, ben je oprecht enthousiast over je vakgebied, en hebt zin om op een dynamische afdeling aan de slag te gaan.
  • Je bent op zoek naar een meewerkstage;
  • Je volgt een mbo-opleiding niveau 4 als bijvoorbeeld Directiesecretaresse of Managementassistent;
  • Je bent beschikbaar voor een stage vanaf 1 maart 2023 (of eerder in overleg), voor minimaal vier maanden.

Daarom stage lopen voor Rotterdam

Bij een stad die je elke dag uitdaagt en het beste in jou naar boven haalt, hoort een eigentijdse overheid die meebeweegt met de energie van de stad. Zo’n organisatie wil de gemeente Rotterdam zijn. Jaarlijks bieden wij 1000 studenten de kans om zichzelf te laten zien tijdens hun stage. Om Rotterdam en daarmee jezelf vooruit te blijven helpen, want Rotterdam staat open voor jong talent. Wij zijn heel benieuwd naar jouw unieke kijk op onze stad én organisatie. We creëren de voorwaarden zodat jij ervaring kunt opdoen en kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling onder begeleiding van professionals. In een omgeving met collega’s die veilig en vertrouwd voelt. Waar je jezelf kan, mag en durft te zijn.

Stagiairs Asli & Laurens over hun stage

Start

Stagiairs Sasha & Yasmin over hun stage

Start

Heb je interesse?

Solliciteer direct via de ‘solliciteer’ button. Wil je eerst inhoudelijk meer weten over deze stage? Neem dan contact op Maureen Konigferander, coördinator stages afdeling Onderwijs, e-mail: ma.konigferander@rotterdam.nl en telefoon 06 533 69 451.

Het solliciteren kan tot maandag 5 december 2022.

Als bedrijf of zelfstandige aan de slag voor de gemeente Rotterdam? Lees meer over externe inhuur.

Vragen?
Neem contact op met Team

Team Stagebureau