Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

Stagiair(e) MBO | Meewerkstage | Ondersteuner | Afdeling Social Return

Opleidingsniveau
MBO
Aantal uren
0 - 36 uur
Vakgebied
Sociaal/Maatschappelijk
Salarisindicatie
€ 0 - € 500 p.m.
Solliciteer vóór
15 december 2021
Contractvorm
Meewerk/afstudeerstage
Solliciteer direct

Jouw functie

Ben jij op zoek naar een meewerkstage en vind je het leuk om een steentje bij te dragen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen aan een (leer)baan of stageplaats? Dan zijn wij als afdeling Social Return op zoek naar jou!

Als een bedrijf (of organisatie) een opdracht krijgt van de gemeente, dan kan de gemeente sociale voorwaarden stellen. Dat houdt in dat zo'n bedrijf (een werkgever) arbeidsplaatsen, leerbanen en stageplaatsen beschikbaar stelt voor werknemers met een achterstand op de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld arbeidsgehandicapten of werkzoekenden met een uitkering. Dat noemen we Social Return.


Afdeling Social Return valt onder het Werkgeverspunt Rijnmond (WSPR) en het WSPR valt onder Cluster Werk en inkomen van de Gemeente Rotterdam.
Meer info: https://wsprijnmond.nl/inclusief-ondernemen/social-return/

Bij de afdeling Social Return werken ongeveer 25 medewerkers verspreid over 4 functiegroepen: Adviseurs, Business Designers, Accountmanagers SR en de Backoffice. Als stagiaire MBO ondersteun je bepaalde taken uit deze functiegroepen. Takenpakket is heel breed en divers, zodat je de gehele afdeling Social Return leert kennen.

Jouw opdracht is: Ondersteuning van de diverse functiegroepen bij afdeling Social Return.

Kerntaken zijn onder andere:

 

 • Licht administratieve werkzaamheden: aanbestedingsgegevens opvoeren,
  registreren meldingen en signaleringslijsten bijwerken, opvoeren data, meelezen op contracten.    
 
 • Ondersteunende teamwerkzaamheden: voorbereiden en uitwerken teamoverleggen.
   
 • Communicatie: ondersteunen bij evenementen of bijeenkomsten en telefonische contacten met werkgevers.
   
 • Meelopen met afspraken bij interne en externe partijen.
 
 • Overige dagelijkse werkzaamheden t.b.v. de verschillende functiegroepen.

Jouw profiel

Je bent bezig met een studie op MBO 3 of 4 niveau. Daarnaast vind je het fijn om breed kennis op te doen en ben je erg leergierigheid. Je hebt affiniteit met de bovenstaande taken. Stageperiode zal zijn: januari/ februari 2022 t/m 31-06-2022, voor 32 uur in de week.
 

Ons aanbod

Een unieke kans om de gehele afdeling Social Return te leren kennen en de mogelijkheid om een zeer divers takenpakket te kunnen uitvoeren. Je wordt dagelijks begeleid en je krijgt de ruimte om de theorie en jouw persoonlijke leerdoelen om te zetten en te realiseren in de praktijk.
Stagevergoeding


 

Dit item is gesloten.

De afdeling

Dit item is gesloten.

Onze organisatie

Heb je interesse?

Solliciteer direct via de ‘solliciteer’ button. Wil je eerst inhoudelijk meer weten over deze stage? Neem dan contact op met Mirelle van den Berg, Adviseur Social Return, m.vandenberg5@rotterdam.nl, 06-36310287.
 

Bij Gemeente Rotterdam hechten we veel waarde aan integriteit, diversiteit, het creëren van gelijke kansen en interne doorgroeimogelijkheden. Wil je solliciteren? Lees hier waar we waarde aan hechten. Als bedrijf of zelfstandige aan de slag voor Gemeente Rotterdam? Lees meer over externe inhuur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Neem gerust contact op met Team

Team Stagebureau,
Recruiter