Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

Jouw favoriete vacatures

Klik op onderstaande functietitel(s) voor meer informatie over deze vacature(s). Je kunt dan ook direct solliciteren.

  Stagiair(e) | HBO/WO| Afstudeeronderzoek opzetten (inkoop)dasboard | Afdeling Inkoop & Aanbestedingszaken (ABZ)

  Ervaring opdoen binnen een grote organisatie waar vrijheid en ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en innovatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!
  € 0 - € 500 bruto p.m.
  Salarisschaal 1
  24 - 40 uur per week
  Meewerk/afstudeerstage
  Solliciteer t/m 26 maart 2023
  Recruiter : Team Stagebureau
  Solliciteer direct

  Jouw rol

  Heb jij altijd al eens willen weten hoe de gemeente Rotterdam de GGZ inkoopt? Of ben je nieuwsgierig naar hoe de gemeente Rotterdam grote bruggen zoals de Erasmusbrug inkoopt? Dan ben je bij de afdeling Inkoop & Aanbestedingszaken aan het goede adres.
  Mee willen helpen bij het inhuren van collega’s of inkopen van corona gerelateerde producten of zorgfraude aanpakken. Je krijgt een uniek kijkje achter de schermen bij de afdeling Inkoop & Aanbestedingszaken van de gemeente Rotterdam.

  Wat ga je doen?
  Als afstudeerder ga je aan de slag met een onderzoek naar het opzetten van een (inkoop)dasboard en het opstellen van een ideaal dasboard voor onze afdeling. Dit doe je door jezelf enkele vragen te stellen zoals: wat willen/moeten de andere afdelingen van ons weten? Wat willen we van ons zelf weten om te kunnen sturen en te blijven verbeteren? Hoe komen we aan die informatie? Wat is er al en wat hebben we nog nodig?

  Bij het inrichten van het ideale dasboard moet je rekening gaan houden met kritieke prestatie-indicatoren (KPI’s), frequenties, meetmethoden, eventuele normen maar ook met het concerndashboard en onze capaciteitenapplicatie.

  KPI’s die je kunt verwachten tijden deze opdracht zijn:
  • Financiële KPI’s
  • Efficiency KPI’s
  • Planning KPI’s
  • Kwaliteit KPI’s

  Ons aanbod
  De afdeling Inkoop & Aanbestedingszaken bestaat uit 4 teams die allemaal gespecialiseerd zijn in hun eigen onderwerpen. Als stagiair(e) kom je in een warm bad waar je alles bij iedereen kan vragen. Je krijgt begeleiding van de beste inkoopcollega's van Nederland.

  Je wordt als stagiair(e) meegenomen in de bedrijfscultuur. Het stageteam bij ons op de afdeling en begeleiders zullen daar aandacht aan besteden.

  Stagevergoeding
  Wij bieden een stagevergoeding van € 500,00 op basis van een 36-urige werkweek. Bij een lager aantal uren per week wordt de vergoeding naar rato vastgesteld.
   
  Rotterdam is de aanjager van de economie in de hele regio. Het aantal inwoners en bezoekers, maar ook de hoeveelheid banen en bedrijven groeit. Voor onze specialisten betekent dit nieuwe kansen zien en inspelen op de laatste ontwikkelingen.

  Jouw profiel

  Je vindt kritische prestatie indicatoren interessant en bent gestructureerd. Daarnaast kun je goed luisteren en samenwerken.

  Je opleiding moet in ieder geval aan de volgende eisen voldoen:
  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Je bent afstudeerder;
  • Je hebt interesse in het publieke domein;
  • Je doet een opleidingen in de volgende richting (of gelijksoortig):
   • Bestuurskunde;
   • Bedrijfskunde;
   • Facilitaire;
   • Economie;
   • Financiën.

  Je gaat minimaal 24 uur en maximaal 40 uur per week bij ons aan de slag. De startdatum en de lengte van de stage wordt in overleg afgestemd.

   

  Daarom stage lopen voor Rotterdam

  Bij een stad die je elke dag uitdaagt en het beste in jou naar boven haalt, hoort een eigentijdse overheid die meebeweegt met de energie van de stad. Zo’n organisatie wil de gemeente Rotterdam zijn. Jaarlijks bieden wij 1000 studenten de kans om zichzelf te laten zien tijdens hun stage. Om Rotterdam en daarmee jezelf vooruit te blijven helpen, want Rotterdam staat open voor jong talent. Wij zijn heel benieuwd naar jouw unieke kijk op onze stad én organisatie. We creëren de voorwaarden zodat jij ervaring kunt opdoen en kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling onder begeleiding van professionals. In een omgeving met collega’s die veilig en vertrouwd voelt. Waar je jezelf kan, mag en durft te zijn.

  Stagiairs Asli & Laurens over hun stage

  Start

  Stagiairs Sasha & Yasmin over hun stage

  Start

  Heb je interesse?

  Wil jij graag ervaring opdoen binnen een grote organisatie waar vrijheid en ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en innovatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer direct via de ‘solliciteer’ button.

  Wil je eerst inhoudelijk meer weten over deze stage? Neem dan contact op met: Sharon van Veen via: sa.vanveen@rotterdam.nl.
   

  Als bedrijf of zelfstandige aan de slag voor de gemeente Rotterdam? Lees meer over externe inhuur.

  Vragen?
  Neem contact op met Team

  Team Stagebureau

  Stagiair(e) | HBO/WO| Afstudeeronderzoek opzetten (inkoop)dasboard | Afdeling Inkoop & Aanbestedingszaken (ABZ)

  Ervaring opdoen binnen een grote organisatie waar vrijheid en ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en innovatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!
  € 0 - € 500 bruto p.m.
  Salarisschaal 1
  24 - 40 uur per week
  Meewerk/afstudeerstage
  Solliciteer t/m 26 maart 2023
  Recruiter : Team Stagebureau
  Solliciteer direct