Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

Stagiair Marketeer Stagebureau

Opleidingsniveau
HBO, WO
Aantal uren
32 - 36 uur
Vakgebied
Marketing & Sales
Salarisindicatie
€ 0 - € 560.35 p.m.
Solliciteer vóór
1 maart 2020
Contractvorm
Stage
Solliciteer direct

Jouw functie

Ben jij nog op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage op het gebied van marketing en is ‘out of the box’ denken jouw sterkste kwaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Als stagiair Marketeer ga je aan de slag met het creëren van meer naamsbekendheid (binnen en buiten de organisatie) voor het Stagebureau. Hierbij is het belangrijk dat jouw acties er toe bijdragen dat de positionering binnen de organisatie wordt versterkt en dat er nog meer betrokkenheid van de teams komt om stagiaires te gaan begeleiden.  Daarnaast willen we natuurlijk een magneet worden voor potentiele stagiaires! Met als uiteindelijke doel: jong talent aan de gemeente Rotterdam binden! Hoe je dit gaat doen en welke (marketing) instrumenten je hiervoor in zet, is aan jou! Jouw kennis en originele ideeën/oplossingen worden zeer gewaardeerd, dus verras ons vooral! Het ultieme doel is dat het Stagebureau een club wordt waar iedereen bij wil horen!
 
De Gemeente Rotterdam is aan een Stagebureau 2.0 toe!
 

Jouw profiel

Als stagiair heb je een frisse blik in de organisatie doordat je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van marketing. Je gaat ervoor zorgen dat jouw stagebedrijf meer naamsbekendheid krijgt door het bedenken en uitvoeren van de marketingacties waar je je creativiteit de vrije loop kunt laten!
 
En verder…

  • Ben je een derde- of vierdejaars HBO/WO student en volg je een relevante marketing studie;
  • Ben je per direct (of anders op korte termijn) op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage voor minimaal 32 uur per week;
  • Vind je het tof om content, campagnes en concepten te bedenken/creëren;
  • Ben je leergierig, ondernemend en neem je initiatief;
  • Heb je een hands-on mentaliteit en ben je makkelijk in de omgang.
     

Ons aanbod

Je komt te werken bij écht een superleuke organisatie en een team waar je kunt rekenen op een warm welkom! Emma (Stagiaire Communicatie), Charity (Stagiaire HR), Shalmain (Medewerker Logistiek & Organisatie), Rosina (Adviseur Stagebureau) en Elisabeth (Adviseur Stagebureau) zijn straks je directe collega’s. Samen met deze collega’s zet jij je in voor het aantrekken en behouden van jong talent voor de organisatie. Als ondernemende en creatieve duizendpoot krijg jij de kans om impact te maken en een belangrijke bijdrage te leveren aan het neerzetten van het Stagebureau 2.0.
 
Tijdens deze periode werk je aan je persoonlijke ontwikkeling onder begeleiding van een professional in een informele werksfeer. De stagevergoeding op HBO-niveau en WO-niveau bij de Gemeente Rotterdam bedraagt respectievelijk € 480,30 (bruto) per maand of € 560,35 (bruto per maand) gebaseerd op een 36-urige werkweek.
 

Dit item is gesloten.

De afdeling

Dit item is gesloten.

Onze organisatie

Heb je interesse?

Wil jij graag ervaring opdoen binnen een grote organisatie waar vrijheid en ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en innovatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer direct via de ‘solliciteer’ button. Wil je eerst inhoudelijk meer weten over deze stage? Neem dan contact op met Elisabeth de Brito (tel.nr 06-22061698) of Rosina de Cocq van Delwijnen-Reedijk (tel.nr: 06-13427384).
 

Vragen? Neem gerust contact op met Charity

Charity Ramjiawan,
Recruiter