Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

Stagiair Frontlijn Project Moeders van Rotterdam

Opleidingsniveau
HBO, WO
Aantal uren
32 uur
Vakgebied
Sociaal/Maatschappelijk
Salarisindicatie
€ 0 - € 250 p.m.
Contractvorm
Stage
Solliciteer direct

Jouw functie

In deze uitdagende, leerzame stage zal je de volgende taken op je nemen:

  • Je begeleidt (aanstaande) moeders op een outreachende manier door middel van huisbezoeken.
  • Je biedt ondersteuning bij het oplossen van problemen en je coacht moeders op de diverse leefgebieden, waaronder wonen, werk en inkomen, gezondheid en hulpverlening, opvoeding, scholing, sociaal functioneren, veiligheid en criminaliteit.
  • Je biedt duurzame begeleiding door mensen vaardigheden aan te leren
  • Naast de genoemde leefgebieden komen tijdens de huisbezoeken en groepsbijeenkomsten ook de volgende specifieke thema’s aan bod, zoals gezonde zwangerschap, babyverzorging, leefstijl, huishouden, administratie, voorschoolse activiteiten en taalstimulering.
  • Je rapporteert en evalueert de begeleiding.
  • Je neemt deel aan intern en extern overleg.
  • Je denkt mee over onze werkwijze en ontwikkeling.

Jouw profiel

Volg je de HBO opleiding Social Work,Toegepaste Psychologie of Pedagogiek?
Ga je graag zelfstandig aan de slag, hou je van een afwisselend takenpakket, werk je graag samen met collega's, ben je niet bang om fouten te maken ? Dan zijn wij op zoek naar jou !  Het team van professionals staat altijd klaar om je te begeleiden.  We gaan ervan uit dat je bereid bent om een bijdrage te leveren aan de versterking van vaardigheiden van kwetsbare Rotterdammers om lastige leefsituaties te boven te komen.

Ons aanbod

Frontlijn is op zoek naar studenten voor de jaarlijkse februari en september instroom. De stagevergoeding bedraagt € 250,- bruto per maand op basis van een 32 urige werkweek. Regelmatig vindt er coaching on the job plaats waardoor wij een realistisch beeld krijgen van hoe jij in de praktijk acteert en je kunnen voorzien van gerichte feed­back. Door een stage bij Frontlijn word je gedwongen om je eigen visie te ontwikkelen op het werk en ervaar je hoe complex het werk binnen het sociale domein kan zijn.

Dit item is gesloten.

De afdeling

Dit item is gesloten.

Onze organisatie

Heb je interesse?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar: stagefrontlijnmo@rotterdam.nl
Wil je eerst meer informatie over de stage? Neem dan contact op met Marieke Biemans 06 22 81 86 89 of Julia Groenevelt 06 23 90 21 24.
 

Vragen? Neem gerust contact op met Pinar

Pinar Alpaslan,
Recruiter