Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

Stagiair Duurzaamheidswinkel (communicatie en/of evenementen)

Opleidingsniveau
HBO
Aantal uren
30 - 36 uur
Vakgebied
Communicatie
Salarisindicatie
€ 0 - € 480.3 p.m.
Solliciteer vóór
1 maart 2020
Contractvorm
Stage
Solliciteer direct

Jouw functie

De Duurzaamheidswinkel in IJsselmonde is op zoek naar een stagiair(e). De Duurzaamheidswinkel informeert, adviseert en inspireert Rotterdammers over hoe ze hun woon en leefomgeving verduurzamen en hoe ze aan de slag gaan. De winkel is nu ruim 1 jaar geopend in winkelcentrum Keizerwaard van dinsdag t/m zaterdag. Ook worden er regelmatig kleinere en grote activiteiten voor bewoners georganiseerd. Als stagiair(e) draai je actief mee in het kernteam.
 
Jouw functie

  • Je denkt mee over hoe de dienstverlening vanuit de Duurzaamheidswinkel in IJsselmonde verbetert kan worden. Hoe sluiten we beter aan op de behoefte van de bewoners? En hoe krijgen we meer bezoekers naar de winkel?
  • Je denkt mee hoe we over de winkel en activiteiten kunnen communiceren.
  • Je doet onderzoek naar onze kanalen.
  • Je organiseert activiteiten en kleine events.
  • Je houdt de Facebookpagina actueel en bedenkt hiervoor content
Ben jij een communicatietalent dat op zoek is naar een uitdagende stage in de publieke sector en werk je graag aan de stad Rotterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
 

Jouw profiel

  • Je bent een tweede of derdejaars HBO in de richting van marketing, communicatie en/of evenementen.
  • De minimale stageduur is 6 maanden.
  • Het minimale aantal uur per week is 30.
Ben jij sociaal, zelfstandig, nieuwsgierig naar het onderwerp duurzaamheid en vind je het leuk om zowel uitvoering als onderzoek te doen? Dan is deze stage zeker iets voor jou.
 

Ons aanbod

De Duurzaamheidswinkel is op zoek naar studenten voor de jaarlijkse februari en september instroom. De stagevergoeding bedraagt € 480,30,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. We werken in een klein team van 4 personen met minimaal een wekelijks contactmoment. Je komt is ons team en zal ook echt deel uitmaken van dit team. Je kan bij ons goed je ideeën voorleggen en feedback ontvangen. Door een stage bij de Duurzaamheidswinkel wordt gedwongen om je eigen ideeën te ontwikkelen en deze te testen, ook maak je kennis met de gemeente en hoe de communicatieafdeling werkt.

 
 
 

Dit item is gesloten.

De afdeling

Dit item is gesloten.

Onze organisatie

Heb je interesse?

Dan zien we je sollicitatie heel graag tegemoet! Heb je eerst nog vragen?
Dan kun je bellen met Marte van Delden, Adviseur Communicatie, bereikbaar op telefoonnummer: 0614760253 en e-mailadres me.vandelden@rotterdam.nl

Eind februari sluit de vacature en kan er niet meer gesolliciteerd worden. De startdatum van de stage is het liefst per direct of zo snel mogelijk.
 

Vragen? Neem gerust contact op met Charity

Charity Ramjiawan,
Recruiter