Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

Stagiair afdeling regionaal bureau zelfstandigen

Opleidingsniveau
MBO
Aantal uren
32 - 36 uur
Vakgebied
Secretarieel/Administratief
Salarisindicatie
€ 0 p.m. max.
Contractvorm
Stage
Solliciteer direct

Jouw functie

Het starten van een eigen bedrijf is niet voor iedereen weggelegd. De vaardigheden en de wet- en regelgeving maken een goede voorbereiding noodzakelijk. Als secretarieel administratief medewerker ben je het ondersteunend aanspreekpunt voor RBZ ! Je vervult de functie onder begeleiding van het RBZ secretariaat  Je staat de klant te woord via de telefoon en maakt afspraken voor voorlichtingsbijeenkomsten en spreekuren. Administratieve verwerking, mailverkeer, scannen en dossiervorming behoren tot je takenpakket.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een proactieve stagiaire. Werk je nauwkeurig en ben je resultaatgericht? Ben je betrouwbaar en gemotiveerd om er echt wat van te maken en volg je de opleiding secretarieel/ administratief medewerker op MBO niveau 3-4? Dan nodigen wij je uit om te reageren.

Ons aanbod

Rotterdam staat open voor jong talent. Jaarlijks bieden wij 1.350 stageplekken aan waarin studenten de kans hebben om zichzelf te laten zien. Pak jij deze kans? Tijdens je stage werk je aan je persoonlijke ontwikkeling onder begeleiding van een professional op jouw vakgebied.
 

De afdeling

Het Regionaal Bureau Zelfstandigen (RBZ) helpt, ondersteunt en stimuleert werkzoekenden te starten als zelfstandige ondernemers(de pré starters) en gevestigde ondernemers.
RBZ doet dit met advies, begeleiding en financiële hulp.

Onze organisatie

De ambitie van Werk en inkomen is een Rotterdam waarin veel minder mensen dan nu afhankelijk zijn van een uitkering voor levensonderhoud. Een uitkering is bedoeld als tijdelijk vangnet. Wij verwachten dat Rotterdammers die kunnen werken er alles aan doen om een baan te vinden. Werkgevers hebben de banen die Rotterdammers een zelfstandige toekomst kunnen bieden. Daarom zijn de werkgevers onze klanten. Hun vraag en ondersteuningsbehoefte zijn leidend in onze aanpak. Wij verbeteren voortdurend onze processen en zetten onze mensen en middelen in waar het rendement het grootst is.

Werken voor de gemeente Rotterdam is werken voor een stad die zichzelf steeds opnieuw uitvindt. Die bekend staat als innovatief en internationaal. Een stad ook met complexe vraagstukken en grote maatschappelijke opgaven. In deze voorhoede werk jij, voor en samen met meer dan 620.000 Rotterdammers. Bij zo’n stad hoort een eigentijdse overheid. Wij bieden je ruimte en kansen om Rotterdam en daarmee jezelf vooruit te blijven helpen.

Heb je interesse?

Solliciteer dan direct via de button. Via het sollicitatieformulier geef je aan waar je voorkeuren liggen qua duur, richting en soort stage.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Jolanda Stevens, tel. 010-4985427.

Vragen? Neem gerust contact op met Kadir

Kadir Yavuz,
Recruiter