Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

Onderzoekstage Armoedebestrijding

Opleidingsniveau
HBO, WO
Aantal uren
24 uur
Vakgebied
Sociaal/Maatschappelijk
Salarisindicatie
€ 0 - € 370 p.m.
Solliciteer vóór
28 februari 2020
Contractvorm
Stage
Solliciteer direct

Jouw functie

Armoedebestrijding is niet alleen een verantwoordelijkheid van de(lokale) overheid. Als maatschappij hebben we hier een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Ook bedrijven hebben hier een verantwoordelijkheid en sommige bedrijven willen daadwerkelijk bijdragen aan de aanpak van armoede. Grote bedrijven hebben meestal al contact met de gemeente of met fondsen. Soms hebben zij zelfs een eigen fonds dat zij inzetten voor een bijdrage aan het aanpakken van armoede of schulden. Ook zijn er signalen dat kleine bedrijven/ondernemers graag een bijdrage willen leveren maar niet weten hoe of geen contact hebben met de doelgroep en niet weten hoe het aan te pakken.

Vanuit onze visie op armoede (gezamenlijke verantwoordelijkheid) willen wij graag meer in contact komen met het bedrijfsleven en kijken hoe gezamenlijk kunnen optrekken in de aanpak hiervan.

We willen door middel van een onderzoekstage laten onderzoeken of  en op welke manier wij met het MKB kunnen samenwerken.
Vragen die we onder andere graag beantwoord willen zien:

  • Wie heeft welke rol?
  • Wie kan welke bijdrage leveren?
  • Hoe komen we in contact met elkaar?
  • Hoe kunnen we dezelfde taal spreken?
  • Op welke manier kunnen we samenwerken?

Jouw profiel

  • HBO/WO bedrijfskunde;
  • 24 uur per week beschikbaar voor het onderzoek;
  • Je bent opzoek naar een onderzoekstage/afstudeerstage;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Ons aanbod

Wij bieden een leuke (afstudeer/onderzoek)stage op gebied van Armoedebestrijding binnen afdeling Beleid & Opdrachtgeverschap. Daarnaast bieden wij een stagevergoeding voor de stageperiode deze is afhankelijk van je opleidingsniveau en het aantal uur per week je onderzoek doet.

Dit item is gesloten.

De afdeling

Dit item is gesloten.

Onze organisatie

Heb je interesse?

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan nu! Eind februari sluit de vacature en kan er niet meer gesolliciteerd worden. De startdatum van de stage is het liefst per direct of zo snel mogelijk. Je sollicitatie mag gericht worden aan Christa Monster.
 

Vragen? Neem gerust contact op met Charity

Charity Ramjiawan,
Recruiter