Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

Enthousiaste stagiaire Verkiezingen gezocht

Opleidingsniveau
MBO
Aantal uren
32 - 36 uur
Vakgebied
Secretarieel/Administratief
Salarisindicatie
€ 0 p.m. max.
Contractvorm
Stage
Solliciteer direct

Jouw functie

Als stagiair ondersteun je het team bij de werkzaamheden in aanloop naar de Provinciale staten en Waterschappen van 20 maart 2019 en de Europese Parlementsverkiezingen van 23 mei 2019. Hierbij komen de volgende verantwoordelijkheden aan bod:

 • Fungeren als helpdeskmedewerker bij de werving, registratie en plaatsing van de 4000 tijdelijke verkiezingsmedewerkers; dit is telefonisch, per mail en pr chat
 • Uitvoeren van administratieve werkzaamheden
 • Actieve rol op de twee verkiezingsdagen

Jouw profiel

Je loopt stage op een relevante MBO 3 of MBO 4 opleiding (bijvoorbeeld HR, communicatie of office management) en zit in het 2e of 3e jaar. Herken je je vervolgens in het volgende? Je bent:
 • niet bang voor de telefoon, ook niet als die non-stop ‘rinkelt’;
 • stressbestendig en kunt snel schakelen;
 • communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling;
 • handig met Excel en digitaalvaardig (binnen de verkiezingsorganisatie werken we met meerdere ICT-systemen);
 • geïnteresseerd in verkiezingsprocessen;
 • flexibel qua inzet, dus ook bereid om hand-en-spandiensten uit te voeren en in te springen tijdens piekmomenten;
 • zonder grote vakantieplannen voor de periode januari-juni 2019.
 • geduldig en dienstverlenend.

Ons aanbod

Rotterdam staat open voor jong talent. Jaarlijks bieden wij 1.350 stageplekken aan waarin studenten de kans hebben om zichzelf te laten zien. Pak jij deze kans? Tijdens je stage werk je aan je persoonlijke ontwikkeling onder begeleiding van een professional op jouw vakgebied.

De afdeling

Team Verkiezingen valt onder cluster Dienstverlening. Deze afdeling bestaat uit ongeveer 20 medewerkers. Jij komt te werken bij Bemensing. Zij zijn verantwoordelijk voor de werving, registratie en plaatsing van alle mensen die op en rond de verkiezingsdagen nodig zijn (per verkiezing circa 4000 man of vrouw J).

Onze organisatie

Het cluster Dienstverlening staat voor betrouwbare, toegankelijke en gebruikersvriendelijke dienstverlening, informatievoorziening en belastingheffing aan burgers, bedrijven, bezoekers en collega’s. Dienstverlening voert de regie op de ontwikkeling en implementatie van meerdere dienstverleningskanalen. Het zorgt voor dé frontoffice voor alle vragen aan de gemeente Rotterdam. Met Rotterdam.nl, 14 010 en stadswinkels maken we het onze klanten zo makkelijk mogelijk om aan informatie of producten te komen en hun persoonlijke zaken te regelen. Of het nu gaat om het inzien van historische boeken in het archief, het innen van belastingen zo makkelijk mogelijk maken of snelle en makkelijke levering van burgerzakenproducten.

Werken voor de gemeente Rotterdam is werken voor een stad die zichzelf steeds opnieuw uitvindt. Die bekend staat als innovatief en internationaal. Een stad ook met complexe vraagstukken en grote maatschappelijke opgaven. In deze voorhoede werk jij, voor en samen met meer dan 620.000 Rotterdammers. Bij zo’n stad hoort een eigentijdse overheid. Wij bieden je ruimte en kansen om Rotterdam en daarmee jezelf vooruit te blijven helpen.

Heb je interesse?

Solliciteer dan direct via de button. Via het sollicitatieformulier geef je aan waar je voorkeuren liggen qua duur, richting en soort stage.
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Anneke Maljaars, coördinator bemensing;
tel. 06 5171 8541 of Astrid Dragt, projectleider verkiezingen; tel. 06 2394 7125.

Vragen? Neem gerust contact op met Kadir

Kadir Yavuz,
Recruiter