Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

Directiesecretaresse/ Managementassistent

Opleidingsniveau
MBO
Aantal uren
32 uur
Vakgebied
Secretarieel/Administratief
Salarisindicatie
-
Contractvorm
Stage
Solliciteer direct

Jouw functie

Je taken zijn o.a.: afhandelen telefoongesprekken, agendabeheer, verwerking van mail en opdrachten. 
Je gaat actief op zoek en boekt vergaderruimtes (in- en extern), organiseert bijeenkomsten en events. Je regelt alles wat hier bij hoort en bent ook gastvrouw.
Daarnaast maak je declaraties in orde, doe je bestellingen en ontvang je bezoekers.
Je biedt ondersteuning bij problemen met iPads en iPhones.
En als hele belangrijke taak verzorg je de vergaderstukken voor de wethouders (printen, ordenen, set maken).We vragen van jou dat je representatief bent, nauwkeurig, stressbestendig en dat je goed met mensen om kunt gaan.

Jouw profiel

Je levert secretariële en administratieve onder­steuning aan de afdeling Bestuursadvisering en Public Affairs (BPA).
 

Ons aanbod

Rotterdam staat open voor jong talent. Jaarlijks bieden wij 1.350 stageplekken aan waarin studenten de kans hebben om zichzelf te laten zien. Pak jij deze kans? Tijdens je stage werk je aan je persoonlijke ontwikkeling onder begeleiding van een professional op jouw vakgebied.
 

De afdeling

In een omgeving die voortdurend in beweging is, biedt het cluster Bestuurs- en Concernondersteuning vakmanschap en kwaliteit om daar flexibel op in te spelen. De taken van het cluster worden momenteel verder vereenvoudigd en geoptimaliseerd. Hiermee wordt toegewerkt naar een bedrijfsvoering en ondersteuning die beter en efficiënter werkt. Tegelijkertijd geldt dat de positie van de medewerkers centraal staat. Bij de de gemeente Rotterdam krijg je de kans jezelf te ontwikkelen en te werken aan je persoonlijke ambities. Hiermee maak je het verschil in een organisatie die werkt voor de stad Rotterdam.

Onze organisatie

Het cluster Bestuurs- en Concernondersteuning is de spil van de gemeentelijke organisatie en maakt kaders voor het hele concern. Zij zorgt er enerzijds voor dat het college van burgemeester en wethouders de stad kan besturen en de schakel is tussen de burgers, het stadsbestuur en de gebieden. Anderzijds is het cluster Bestuurs- en Concernondersteuning de schakel met de overige (beleids)clusters op het gebied van bedrijfsvoering. Producten en diensten zoals ICT, HR, Facilitaire Zaken, Juridische Zaken, Onderzoek, Financiën, Inkoop en Communicatie zijn gebundeld om toegespitste dienstverlening te leveren die de clusters nodig hebben bij het uitvoeren van haar werk voor de stad.

Werken voor de gemeente Rotterdam is werken voor een stad die zichzelf steeds opnieuw uitvindt. Die bekend staat als innovatief en internationaal. Een stad ook met complexe vraagstukken en grote maatschappelijke opgaven. In deze voorhoede werk jij, voor en samen met meer dan 620.000 Rotterdammers. Bij zo’n stad hoort een eigentijdse overheid. Wij bieden je ruimte en kansen om Rotterdam en daarmee jezelf vooruit te blijven helpen.
 

Heb je interesse?

Solliciteer dan direct via de button. Via het sollicitatieformulier geef je aan waar je voorkeuren liggen qua duur, richting en soort stage.
Nieuwsgierig geworden? Solliciteer direct voor deze fantastische stageplek op het stadhuis! Heb je vragen? Voor meer informatie kun je mailen naar PrintmailboxbpaBCO@rotterdam.nl.
 

Vragen? Neem gerust contact op met Erva

Erva Yilmaz,
Recruiter