Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

Automotive Stagiair

Opleidingsniveau
HBO
Aantal uren
40 uur
Vakgebied
Techniek
Salarisindicatie
€ 0 p.m. max.
Contractvorm
Stage
Solliciteer direct

Jouw functie

Voor het beheer van de voertuigen van de Gemeente Rotterdam moeten voertuigen gespecificeerd (vanuit de klant/gebruiker maar ook naar de leverancier), aangeschaft (op de juiste offerte moet akkoord gegeven worden, tussentijds moet tijdens de bouw gecontroleerd worden of het juiste product ontstaat) en gecalculeerd worden.

Jouw profiel

Om bij deze werkzaamheden te ondersteunen komen wij graag in contact met een HTS Automotive stagiair. Het betreft hier een voornamelijk technische functie.

Ons aanbod

Rotterdam staat open voor jong talent. Jaarlijks bieden wij 1.350 stageplekken aan waarin studenten de kans hebben om zichzelf te laten zien. Pak jij deze kans? Tijdens je stage werk je aan je persoonlijke ontwikkeling onder begeleiding van een professional op jouw vakgebied.

De afdeling

Roteb Lease is gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en beheer van bijzondere voertuigen voor de gemeente Rotterdam en de Randstad. Wij beheren zo’n 5000 voertuigen van de gemeentelijke diensten en diverse bedrijven. Dit zijn niet alleen bestel- en personenwagens maar ook specialistische voertuigen zoals vuilniswagens, reinigingsvoertuigen, hoogwerkers, brandweervoertuigen, ambulances en (elektrische) fietsen en scooters. Daarnaast hebben wij ruim 250 wagens beschikbaar voor verhuur.

Onze organisatie

Stadsbeheer werkt aan resultaat op straat. Aan een openbare ruimte die schoon, veilig en onderhouden is. De medewerkers variëren van rioolreinigers tot straatvegers, van stadswachten tot toezichthouders in garages en van onderhoudsmonteurs tot landmeters. Of het is nu is via beheer, onderhoud, handhaving of toezicht, Stadsbeheer heeft één doel. Dagelijks de handen uit de mouwen steken voor een verzorgd Rotterdam. Omdat het altijd beter kan. Je komt onze medewerkers van Toezicht en Handhaving tegen in de Rotterdamse straten, op de markt, bij huisbezoeken, in parkeergarages, bij evenementen en op tal van andere plekken waar toezicht en/of handhaving nodig is. Verder zorgen wij voor goede parkeervoorzieningen en faciliteiten voor de Rotterdamse marktkooplieden. Zo draagt Toezicht en Handhaving bij aan een stad waar het goed wonen, werken en samenleven is.
 
Werken voor de gemeente Rotterdam is werken voor een stad die zichzelf steeds opnieuw uitvindt. Die bekend staat als innovatief en internationaal. Een stad ook met complexe vraagstukken en grote maatschappelijke opgaven. In deze voorhoede werk jij, voor en samen met meer dan 620.000 Rotterdammers. Bij zo’n stad hoort een eigentijdse overheid. Wij bieden je ruimte en kansen om Rotterdam en daarmee jezelf vooruit te blijven helpen.

Heb je interesse?

Solliciteer dan direct via de button. Via het sollicitatieformulier geef je aan waar je voorkeuren liggen qua duur, richting en soort stage.
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Paul van Emmerik tel. 010-2678630.

Vragen? Neem gerust contact op met Essaddadi

Essaddadi Imane,
Recruiter