Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

Gemeente Rotterdam zoekt Solution Architecten

Solution Architecten voor verschillende disciplines

Als Solution Architect bij de gemeente Rotterdam ben je verantwoordelijk voor het definiëren en uitdragen van de technische en architectonische visie van onze beoogde oplossingen en producten. Je combineert richtlijnen van verschillende oogpunten van de bedrijfsarchitectuur voor de ‘Solutions’ waar je als architect de visie voor definieert en communiceert op gebied van onder meer Datawarehousing, Data visualisatie, Advanced Analytics en Data Lakes.

Je zult deel uitmaken van de bestaande architectuurketen en deelnemen aan de bestaande architectuurgremia en worden ingezet bij de uitwerking van de verschillende datacomponenten en -producten.

Meerdere vacatures

Momenteel zijn we op zoek naar meerdere Solution Architecten, waarbij elke architect zich focust op een andere discipline. Het gaat om vijf SA-vacatures. Als je klikt op de onderstaande vacaturelink(en) kom je op de specifieke vacaturedetailpagina waar je informatie kunt vinden over de functie, de afdeling, jouw profiel en ons aanbod. Ook kun je via de vacaturedetailpagina direct solliciteren:

Heb je vragen?

Je kunt voor inhoudelijke vragen over de functie(s) terecht bij Jiri Bruinzeel (Teamleider), te bereiken op 06-51073813.

Heb je vragen die betrekking hebben op de sollicitatieprocedure, dan kun je contact op nemen met Matthias van der Beek (Corporate Recruiter), te bereiken op 06-18293896.

Sollicitatieprocedure

We verwachten de eerste selectiegesprekken voor deze functies te voeren in de weken van 18 en 25 januari 2021. In verband met de huidige corona-maatregelen in Nederland zullen deze gesprekken gevoerd worden middels digitaal videobellen via Microsoft Teams.