Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

Jouw favoriete vacatures

Klik op onderstaande functietitel(s) voor meer informatie over deze vacature(s). Je kunt dan ook direct solliciteren.

  Project- en procesondersteuning

  Geen enkel project kan zonder een goede planning, een strak geleid proces, een goed contract met externe partijen, een onderbouwde kostenraming, Systems Engineering, een beeld van de risico’s, een veiligheidsplan en een nauwkeurige projectadministratie. Kortom: de afdeling Project- en procesondersteuning zorgt voor een goede balans van de GROTICK-aspecten in projecten en voor het digitaal ontwerpen, bouwen en beheren van onze stad. Deze afdeling is verantwoordelijk voor ondersteuning en ontwikkeling van producten voor het primaire proces van het ingenieursbureau en daarbuiten. Dit maakt ons werk nog veelzijdiger – én leerzamer.

  Van ontwerp tot administratie

  Binnen de afdeling Project- en procesondersteuning zijn er specialisten die zich bezighouden met aanbestedingen, kostenramingen, veiligheid en risicomanagement. Maar onze 2D- en 3D-tekenaars creëren ook ontwerpen voor nieuwe stedelijke infrastructuren zoals bruggen, gebouwen of andere kunstwerken in de openbare ruimte. Onze contractmanagers zorgen voor een goede samenwerking met marktpartijen en onze administratieve medewerkers voor heldere projectdocumenten en goede afhandeling van inkoop. Wat je achtergrond ook is; als jij een bijdrage wil leveren aan een nog mooier Rotterdam, zit je bij ons helemaal op je plek.

  Werken voor Rotterdam

  Start

  Uitstekende arbeidsvoorwaarden

  ✓       Concurrerend salaris
  ✓       De mooiste werkplek in (De) Rotterdam
  ✓       Veel aandacht voor opleiding en ontwikkeling
  ✓       De mogelijkheid om 4x9 of vanuit huis te werken
  ✓       OV-mobiliteitskaart
  ✓       Aandacht voor leren en ontwikkelen

  Verhalen van onze mensen

  01 / 02

  “Door de informatie die ik structureer, kunnen we echt samen de stad maken.”

  Aan een metrolijn, nieuwe riolering of een weg of brug, gaat heel veel uitzoekwerk vooraf voordat het ook maar tot een ontwerp of realisatie komt. Aan Ivo Sipman als Systems Engineer om alle projectinformatie vroegtijdig te verzamelen, analyseren en structureren. Zodat zijn collega’s efficiënt kunnen werken en de Rotterdammer in een vroeg stadium mee kan denken. Wat het ook nog eens leuker maakt voor iedereen.

  Het verhaal van Ivo
  Voorkeur van Anand zelf

  “Als adviseur houd ik me bezig met alles wat er in de wereld gebeurt.”

  Anand Raghoenath is geen onbekende binnen de gemeente Rotterdam. Hij begon ooit bij het Bureau Aanbestedingszaken, maar heeft in de afgelopen tientallen jaren uiteenlopende rollen vervuld. Hierdoor heeft hij niet alleen veel kennis opgedaan, maar ook een groot netwerk opgebouwd, wat nu het fundament vormt van zijn huidige rol als Contractadviseur.

  Het verhaal van Anand

  Interesse?

  Heb je interesse, maar wil je eerst kennismaken? Neem dan contact met ons op via bco.kennismaken.ingenieursbureau@rotterdam.nl. Wil je meer lezen over een specifieke functie bij het ingenieursbureau? Bekijk dan onze vacatures.