Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

Corona vacatures

Goed om te zien dat je geïnteresseerd bent in onze tijdelijke corona vacatures. We hebben verschillende tijdelijke opdrachten beschikbaar voor iedereen die tijdens het coronavirus zijn steentje wil bijdragen. Dus, ligt je huidige werk stil vanwege corona of lijkt het je simpelweg fijn om je handen uit de mouwen te steken voor een goed doel? Lees dan vooral even verder. 

Tijdelijke corona vacatures

Bij GGD Rotterdam kun je bijvoorbeeld aan de slag als bemonsteraar in de teststraat. Je neemt in die rol corona testen af in een team van gezellige collega's. Ook hebben we bron- en contactonderzoekmedewerkers nodig. Als medewerker bron- en contactonderzoek (BCO) onderzoek je met wie een besmet persoon allemaal in contact is geweest. Je belt rond en probeert zoveel mogelijk informatie te achterhalen, zodat je de verspreiding van het virus zoveel mogelijk kunt tegenhouden. Voor de boosterprik-campagne zijn we ook weer op zoek naar vaccinatiemedewerkers

Hoeveel uur per week je beschikbaar moet zijn voor de corona vacatures, verschilt per opdracht en staat vermeld in de vacatureteksten. Ook je inzet hangt af van de verloop van het virus. Soms moet de capaciteit worden opgeschaald en soms juist weer afgeschaald. Van tevoren kunnen we dus niet precies aangeven hoe lang een opdracht zal duren. Voor alle tijdelijke corona vacatures bij de GGD geldt dat je op locatie werkt. 

Reageren op een corona vacature

Wil je een van onze tijdelijke corona vacatures vervullen? Dan kun je je aanmelden door te reageren op een openstaande vacature bij diverse uitzend- en detacheringsbureaus in de regio.

Let op: open sollicitaties nemen we helaas niet in behandeling.

Het uitzend- of detacheringsbureau laat je weten of je geselecteerd bent en hoe de procedure er verder uit zal zien. Afhankelijk van de vacature vragen we je tijd vrij te maken voor een persoonlijk gesprek, een videocall of een korte telefonische intake. 

Ben je enthousiast geworden en wil je reageren op de GGD vacatures van bemonsteraar, vaccinatiemedewerker en/of medewerker bron- en contactonderzoek? Kijk dan op de websites van de diverse uitzend- en detacheringsbureaus.

Medewerkers van de Gemeente Rotterdam en de corona-organisatie van de GGD kunnen reageren op interne corona vacatures via onderstaande button.