Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu

Ons aanbod

Bij vrijheid en verantwoordelijkheid horen goede arbeidsvoorwaarden en een passende waardering. Je krijgt een vrij te besteden individueel keuzebudget, waarin je je vakantiegeld en eindejaarsuitkering laat uitbetalen wanneer je wilt. Je kunt deelnemen in een collectieve ziektekostenverzekering en krijgt een telefoon en een iPad als dit bij de functie past.

Skyline Rotterdam, foto van Peter Schmidt

Salaris

Wat jij gaat verdienen in je eerste functie, hangt van het opleidingsniveau, de zwaarte van de functie en het benodigde aantal jaren ervaring. Daarom zijn de functies ingedeeld in schalen, minimum- en een maximumsalaris. Binnen jouw functie kun je dus groeien in salaris. Maar nog belangrijker: we bieden jou alle ruimte en kansen om jezelf te verbeteren en ontwikkelen. Zo groei je door naar een volgende uitdagende functie met bijpassend salaris.

Persoonlijk keuzebudget

Jij weet het beste wat je nodig hebt om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen. Daarom krijg je een keuzebudget, waarin je elke maand 17,05% van het salaris van die maand opspaart. Je kunt het maandelijks laten uitbetalen, opsparen tot december of besteden aan extra verlofuren. Maar je kunt het ook met belastingvoordeel uitgeven aan een abonnement voor de sportschool of een nieuwe fiets om je door de stad te bewegen.

Reiskostenvergoeding

Je reist graag door de stad waar je aan werkt, maar vanzelfsprekend vergoeden we een deel van de kosten die je maakt voor woon-werkverkeer. We zien graag dat je met het openbaar vervoer reist, dus ontvang je meer dan wanneer je met een ander vervoermiddel komt.

Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra)

Treed je in dienst van de gemeente Rotterdam dan word je ambtenaar, maar jouw rechtspositie is volgens burgerlijk recht. We komen dus samen een arbeidsovereenkomst overeen, maar je valt ook onder de Ambtenarenwet 2017. Dit is een gevolg van de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra) die 1 januari 2020 in werking is getreden. Meer weten? Klik hier!

Pensioen

Ook als je nog aan het begin van je loopbaan staat, is je pensioen belangrijk. Het keuzepensioen van ABP waaraan je deelneemt, heeft bijna evenveel mogelijkheden als jouw functie. Denk aan: eerder stoppen met werken, een variërende hoogte van het uitgekeerde bedrag, of gedeeltelijk doorwerken.
 

terug